Масово премахване на татуировки!

20 април 2012 | 09:19
28912
13
13

Увеличава се броят на хората, които са си направили прибързани татуировки и след време решават да ги заличат, пишат британските медии.

Нова технология позволява на специалистите да заличат нежеланите татуси само за няколко месеца.

Лазерната процедура, известна като R20, представлява обработване на кожата с пулсиращ лазерен лъч.

             

Само с четири процедури татуировката избледнява няколко пъти. Всяка от процедурите продължава около 20 минути и не е болезнена, пише БГНЕС.

Пигментът на кожата избледнява за шест седмици, без да оставя белези или зачервявания.

Още по темата

Коментари

13 z ezo
  23 март 2014 | 17:48 отговор
 

абе селяните на село мисионерската,един път в годината.А ние лудите ще се татуираме и забавляваме.

 
12 ди
  02 октомври 2013 | 19:23 отговор
 

една татуировка дори и избледняла, тя ще остане да напомня за себе си и няма как да бъде заличена изцяло, дори и с тази R20 процедура. Може да освежите или направите друг татус върху стария, наричано още cover up. При всички случаи .. мислете когато искате да си направите татуировка ...тя изразява вас!

 
11 л
  14 юни 2013 | 13:18 отговор
 

Всеки има право на избор, на мен татусите ми харесват. Не мисля че е грубо и селско. Пък и ако нямаш нужното красиво тяло естествено, че ще говориш че е грубо и селско ;)

 
10 л
  14 юни 2013 | 12:52 отговор
 

Всеки има право на избор, на мен татусите ми харесват. Не мисля че е грубо и селско. Пък и ако нямаш нужното красиво тяло естествено, че ще говориш че е грубо и селско ;)

 
9 Д.
  08 юни 2013 | 16:30 отговор
 

Подкрепям Васко :)

 
8 Vik
  25 септември 2012 | 19:34 отговор
 

Ако до преди няколко години беше голяма "гъзария", сега всеки втори е с татус. На плажа се нагледах на дракони, надписи, китайски йероглифи, ангелски криле на гърба и какви ли още не извращение с човешкото тяло!

 
7
  30 април 2012 | 21:38 отговор
 

Голям спор голямо нещо,този който е решил да се татуира няма вас да пита.Това е въпрос на личен избор.Аз лично имам няколко татуса и да ви кажа честно не съм питала на кой му допада и на кой не.Човекът до мен не ме съди само по това дали съм рисувала по тялото си или не.В живота има много по важни неща от външния вид.

 
6 LG
  20 април 2012 | 19:16 отговор
 

Както е казала вече номер едно - селско, грубо, пандизчийско и определено проява на липса на стил, елегантност и нежност, каквото би трябвало да олицетворява по принцип една жена. Определено само някоя дива селянка може да се харесва нашарена като градски кенеф. И колкото и да се мислите за много оригинални, дори напротив - почти всеки, направил си татуировка, я свързва с нещо важно в живота си. Все пак така звучи много по интересно и интригуващо, отколкото ако просто каже, че си я е направил ей така... Странно е и как всеки си вярва, че просто му харесва и че не се влияе от модата, но в същото време, както и за всяко друго нещо, по едно и също време им хрумва на всички да го правят и това се смята за чисто "съвпадение". Хората са толкова неосъзнати. Точно мода си е и точно гледане от другите, ама хайде. Това е лесен и евтин начин да изпъкнеш, като нямаш с какво друго. Само че не осъзнавате, как в опита си да изпъкнете, пак ставате като всички останали. И много ясно, че сега ще се опитвате да се самонавиете как не е било грешка, защото все пак ви е тъпо да признаете дори пред себе си, че е грозно и че съжалявате, след като така или иначе вече го имате на тялото си. Да се жигосаш като добитък... отвратително. Голяма "радост"!

 
5 d
  20 април 2012 | 15:50 отговор
 

osvedomete se po dobre,da si q premahne6 boli pove4e i otkolkoto da si q napravi6,v momenta si odstranqvam tatos i nemoga da vi opi6a kolko boli,procedurata e 15min,zavisimust ot goleminata

 
4
  20 април 2012 | 15:49 отговор
 

По-курвенска гледка от жена с тату - НЯМА...

 

Добави Коментар

Най-четени