Автор
Woman.bg

"Мис България" Тамара Георгиева е новата "Мис Планет" 2018

Скандалната "Мис България" 2017 - Тамара Георгиева, представи страната ни на конкурса Miss&Mister Planet в грузинската столица Тбилиси и... грабна короната.

Това стана ясно от пост, който Миглена Ангелова публикува в профила си във Фейсбук с думите: "Ура! Имаме си Мис "Планет"!

Миглена Ангелова е потвърдила информацията пред Dir.bg, като е допълнила, че надпреварата е била "доста оспорвана". Конкуренцията била много силна. А представителката на Русия също била изключителна красавица. Журналистката споделила също така, че е много щастлива за победата на Георгиева.

Самата Георгиева все още не е потвърдила новината в социалните мрежи, но публикува снимки от грузинската столица.


Тамара Георгиева стана "Мис България" през 2017 г. С получаването на титлата тя събра огромно неодобрение и обвинения, че не заслужавала короната заради големия си нос. Гримът и кожата ѝ също бяха критикувани от потребителите. Организаторите на конкурса пък излязоха с версията, че виновни за лошите снимки били фотографите, пратени от конкуренти да снимат по този лош начин.

Не след дълго носителката на титлата се вслуша в съвета на „Мис България“ 1995 - Евгения Калканджиева, и подложи носа си на корекция.

Четете още: "Мис България“ 2017 Тамара Георгиева и свекърва й в секси пози по бански (Снимки)