Организаторката на конкурса „Мис силикон“ Мариана Маринова се подлага на всевъзможни процедури, за да изглежда винаги перфектно. Мариана е сред най- тунингованите родни звезди, които не крият, че са лягали под скалпела.

„На носа имам четири операции, две на гърдите, имам поставени импланти в устата, имам 3 килограма биополимер в дупето“, разказвала е неведнъж „Мисис България Глоуб – 2007. Красавицата е твърдо "за" пластичните операции.

„Силиконът е създаден през 50-те години в полза на жените с ампутирани гърди. Той е изобретен за тези, които страдат от рак на гърдата. Ако имаш дълъг и грозен нос, естествено е да го коригираш. Защо трябва да се събуждаш сутрин и да го гледаш в огледалото?", категорична е Маринова.

Последната процедура, на която се е подложила, е цялостна хидратация на лице: „Това е уникален метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи и концентрирана хиалуронова киселина. Този метод дава бързи и добри резултати до 3 месеца. Буквално за часове се постига изглаждане на фините бръчки. Методът е лек и почти безболезнен“, обясни в социалната мрежа красавицата.