Автор
Woman.bg

"Мисис България" на вечеря с министъра на вътрешните работи на Филипините

Последната носителка на титлата "Мисис България" - Станислава Андреева се чувства като истинска световна звезда, сподели самата тя в профила си във Фейсбук. Красавицата ще представя страната ни на световен конкурс в Манила, в който участват още 15 държави.

Претендентките за титлата досега са посрещани на официална вечеря от външния министър на Филипините, от кметицата на Манила и от губернатора на столицата.
Миските са настанени в 5-звезден ризорт на брега на океана и имат една седмица да се подготвят за конкурса. При обиколките им из града за тяхна безопасност ги придружава въоръжена охрана. Бургазлийката е свикнала да обикаля тузарските столични заведения, придружена от гардове. Личният живот на красавицата е пълна загадка.


В светските среди се носят слухове за любовната ѝ афера с млад мултимилионер, а из родния Бургас коментират: „Станислава от ученичка е мутреса.“ Миската е официално лице на няколко световни бранда за Източна Европа, освен това тази година влезе и в класацията на топ 20 на успелите българки.