Млада актриса ще представи България на конкурса Мис Вселена

Елена Данова е името на новата българска представителка на престижния конкурс за красота "Мис Вселена". 21-годишната красавица бе избрана за носителка на титлата Мис Вселена България, по време на онлайн кастинг, измежду 48 одобрени кандидатури на момичета от цялата страна.

Младата дама, която е актриса, певица и модел, е родом от град Кричим край Пловдив и ще представи страната ни на конкурса "Мис Вселена", който тази година ще се проведе на 12 декември в Израел

Хубавата Елена е с мерки 89/60/89 и с височина 1,75 м. Тя е студентка в СУ "Свети Климент Охридски",където следва в специалността "Връзки с обществеността". В допълнение на това се учи и на актьорско майсторство, а в свободното си време и пее. Данова знае два езика - английски и немски.

На същия онлайн кастинг бе посочена и българката, която ще ни представи на "Мис Свят". Това е Ева Добрева, която също като Данова е на 21-годишна възраст. Тя е родом от град Варна, а за международния конкурс ще пътува до Пуерто Рико.

Дали тя ще успее да направи впечатление на събитието, ще разберем само 5 дни след провеждането на Мис Вселена - на 17 декември.

Припoмнямe, чe прeз мeceц мaй тaзи гoдинa Eлeнa cпeчeли и титлaтa "Цaрицa нa рoзaтa Кaрлoвo 2021". Тoгaвa нa млaдaтa дaмa бeшe връчeн eдин oт cимвoлитe нa грaдa – злaтнaтa рoзa. Тя зaвoювa кoрoнaтa в грaдa нa Лeвcки в нaдпрeвaрa c oщe 8 крacиви и тaлaнтливи дeвoйки. Зa първa пoдглacничкa бe избрaнa Мaрия Чoлaкoвa oт Хиcaря, зa втoрa – Мaриянa Кoпчeвa oт Кaрлoвo.

Четете още: Николета Лозанова побърка мъжете със секси снимки на камериерка за Хелоуин