Моника Белучи: С годините ставам по-красива

01 октомври 2014 | 16:00
9797
10
10

Вчера италианската звезда Моника Белучи навърши 50 години.

Възраст, от която актрисата не се притеснява. Защото, както твърди самата тя: „С годините ставам все по-красива. Не се страхувам, че ще остарея. Страхувам се от смъртта, защото имам две деца и искам да видя как порастват. Преди да ги родя не се замислях нито за възрастта, нито за смъртта. В крайна сметка нищо не може да направиш по отношение на остаряването, просто трябва да се научиш да го приемаш.“

Белучи също така споделя, че не се притеснява и от късното майчинство. Припомняме ви, че звездата роди първото си дете на 39, а второто на 45. И не съжалява за това. Твърди, че преди това не се е чувствала готова да стане майка.

Решихме да отбележим рождения ден на сексапилната актриса с няколко нейни мисли за живота и любовта:

"Познавам много красиви хора, които живеят ужасно. Чувстват се толкова некомфортно в кожата си. Да си наясно със себе си не е свързано с това как изглеждаш, а как се чувстваш."

"Любовта не си отива, тя се променя.“

"Обожавам жените. Умните жени са невероятни. Смятам, че са по-интересни от мъжете."

"Можеш да изпиташ страст и към най-лошия мъж, който си срещала някога. Но това няма нищо общо с по-дълбоката връзка. В нея по-важни са други неща."

"Всичко е въпрос на любов. Тя е това, което те прави щастлив с теб самия."

"Когато правим грешки или дори когато вършим неща, от които после се срамуваме, в крайна сметка се научаваме на съчувствие, на прошка – към себе си и към другите."

"Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот."

Коментари

10
  02 октомври 2014 | 14:03 отговор
 

Ох, к'ви комплексари има тук :) Аз пък СИ ПОЖЕЛАВАМ да изглеждам така на нейните години.... То бива, бива красота, ама тая жена е прекалила. Невероятна! Да съм запазена колкото нея, пък който ще да ми разправя, че съм имала бръчки ;)

 
9 н
  01 октомври 2014 | 20:34 отговор
 

Да пожелаем на ВАлентин, когато жена му (горката) остарее, а неговият срок на годност да си хваща нещо що-годе прилично изтече, трите ката на биреното му шкембе да позволяват да си стига все пак бастуна, за да го лъска, точейки лиги по 20тина годишните курветки-кухи лейки, които ще го прескачат без да го виждат, забързани към някой негов еквивалент, бързащ да ги употреби, преди да им изтече срока на годност.

 
8 Чекиджията Валентин
  01 октомври 2014 | 20:21 отговор
 

Всеки начинаещ психолог би прозрял, че въпросният капут от коментар №1 лъска бастуна ката ден, точейки лиги по жени като тази, но за пред хората (разбирай останалите нещастници от кръчмата, в която убива времето), дига гири. А пък може и старата му мама да му е образец-ако баща му шиба селските курветини под носа на същата, която нищо друго не заслужава впрочем, щом е населила света с още един боклук - сина си Валентин.

 
7 н
  01 октомври 2014 | 20:16 отговор
 

На бас, че Валентин е типичният българин - нисък, набит, черен, космат и най-вече-безумно прост противняк.Изказва мнение за жените и срока им на годност, а самият той "вуци души" и то вуците ако му пуснат, в противен случай лигави обикновени крокодили, които после се оплакват завалиите, че нищо не ги привлича в секса (то с миризлив селтак какво да те привлича, егати). Когато види красива жена, неистовата му мъка, че никога няма да ДОКОСНЕ такава, избива в типичните за този регион простотии от селския мегдан. Мда. Ето защо де що имаше хитра кака си взе чужденец.

 
6 Do Valentin
  01 октомври 2014 | 17:08 отговор
 

Valentine, ako iskash da vidish prostashtina, pro4eti si komentara!

 
5 до Валентин
  01 октомври 2014 | 17:07 отговор
 

Да бе, не ви личало! На кой свят живееш? Много се опитваш да се заблудиш, че жената е стока, пък вие сте вечни! Изобщо много елементарен коментар. "Срок на годност" ще има външността й, ако си изкарва парите с нея. Женствеността няма срок на годност, а ти и приятелят ти сте просто тъпи и ограничени същества с половин пръст чело.

 
4 az_
  01 октомври 2014 | 16:59 отговор
 

Валентине, от толкова ботокс и пластики забравихте как изглежда жена на 50. Невероятна е! Майка ти по-хубава ли е била на тези години?! За актьорите - ти на Мерил Стрийп броиш ли й бръчките? По същата логика аз не гледам тези на Робърт де Ниро например. Но тези от екшъните като понапълнеят и са аут... А за това със срока за годност - ако я купуваш като говедо сигурно с първите бръчки й изтича годността. Същото важи обаче и за младежите, които излизат с богати жени с по 20 г по-големи от тях - за справка виж Мадона...

 
3
  01 октомври 2014 | 16:57 отговор
 

По-добре да ѝ личат бръчките, отколкото да се превърне в безизразна маска от множество отчаяни опити да възвърне младостта си.

 
2
  01 октомври 2014 | 16:50 отговор
 

Невероятна е. Толкова е харизматична, че бръчките не са никакъв проблем. Валентине, аз по улиците редовно срещам млади момчета, които изглеждат много по-зле от една жена с няколко бръчки - дебели, разпуснати, ниски мърльовци, така че спести си тъпите коментари.

 
1 Валентин
  01 октомври 2014 | 16:47 отговор
 

Беше хубава сега вече бръчките и личат много и загрозяват. Както казва мои приятел "Всяка жена има срок на годност". За мъжете е друго има актьори и на 60-70 г. а продължават да се снимат в киното и не им личи толкова колкото на жените :-)

 

Добави Коментар

Най-четени