Автор
Woman.bg

На хубав човек всичко му отива: Джулия Робъртс с розова коса

Джулия Робъртс е от онези дами, за които си казваш: "На хубав човек всичко му отива", и тя доказа, че е така. Десетилетия наред красавицата ни се усмихва чаровно от големия и малкия екран и до днес тя не е загубила от лъчезарното си излъчване и от младежката си визия. Тя неведнъж сменяше цвета на косата си и всеки път избираше точния нюанс, който сякаш е създаден за нея.

От известно време Джулия е блондинка, след като години наред залагаше на червения цвят, а след това и на кестенявия. Днес Робъртс обаче реши да заложи на един много свеж и модерен тренд - розови кичури. Смела постъпка за дама на 51 г., но точно тази знае как да го направи. Джулия не е с искрящ нюанс, а по-скоро цветът се прокрадва между останалите кичури, които са руси и кестеняви. И този път Джулия успя да ни вдъхнови.

View post on Instagram
 

Във вечерно телевизионно шоу Джулия сподели, че розовият цвят обаче е ефект от костюма ѝ за Хелоуин. За празника актрисата се дегизирала като фламинго и вероятно няма да задържи розовите кичури за дълго. Но пък трансформацията несъмнено ѝ седи отлично, нали?

Четете още: Що е то нощен пилинг и защо е необходим?