Автор
Woman.bg

Най-актуалните цветове в косите за зимния сезон 2018/2019

Това че студът се настани по нашите ширини не означава, че трябва да занемарим визията си. Напротив, обърнете внимание особено на косата си. Този сезон на мода ще властват интересни цветове в косите.

1. Карамелено омбре

Омбрето отново е тук! Всички нюанси на tortoiseshell (черупка на костенурка) са особено актуални и много подходящи за всички брюнетки. Омбрето в цвят карамел е свежо, а преливащите се нюанси в него създават усещане за ефирност и лекота.

2. Кестеняво

Да, този цвят е класика. Придава топлина на цялостното ви излъчване. Подходящ е за зимните месеци чак до пролетта. Едва, когато настъпи лятото може да промените цвета и да вплетете в кафявите коси и по-светли кичури.

3. Медено русо

Меденото русо е подходящ цвят в косите за много дами. На Джей Ло също ѝ отива. Освен през лятото, този цвят е подходящ избор и за есента и зимата. Ако решите да замените тъмните тонове в косите си с нещо по-светло, то заложете на медено русото.

4. Златни акценти

Този нюанс също ще бъде актуален през сезона. Сияещо е, нали?. С такава коса ще изглеждате шеметно на Нова година. Бъдете смели в избора си на цвят!

5. Тъмен махагон

Тъмните тонове са подходящи за зимата. Актуална тенденция ще бъде и тъмният махагон. Различни козметични компании за бои на коси предлагат именно този цвят. Въпреки че е тъмен цвят той придава блясък на косата ви.

6. Платинено

Платиненият цвят в косите винаги е идеален за зимата. Придава шик и екстравагантност. Ако не вярвате - погледнете косата на певицата Синтия Ериво. Отива ѝ!

7. Розови нюанси

Експериментирайте с косата си през зимата. Може да опитате с розови нюанси. Определено няма да останете незабелязана. Освен това този сезон ще бъде актуално и ще сте в крак с тенденциите. Розовите кичури ще бъдат подходящи както за блондинки, така и за брюнетки.

8. Червено кадифе

Забравете ярките червени тонове. Изберете един по-различен нюанс, който придава мекота на лицето ви. За да се получи точно този цвят отидете във фризьорски салон и оставете това на професионалистите. Не се опитвайте да направите този цвят сами в домашни условия, като разчитате на своята сръчност и усет да смесите цветовете.

9. Кокос

Ето още едно интересно предложение за цвят през зимата. Тук коренът на косата е в тъмни тонове, а крайщата са светли, почти руси. Преходът от тъмно към светло е интересен, като цветът на косата може да изглежда различен в зависимост от светлината.

10.Метални отблясъци

Е, това вече е за по-смелите. Подходящ цвят за млади дами, които искат да изглеждат цветни и различни и през зимата. Среброто в косите ще бъде тенденция този сезон. Тази тенденция се зароди още преди две години.