Най-красивото лице в света се оплака от... хейтъри в социалните мрежи

Колкото и да не ви се вярва, Яел Шелбия, която бе избрана за жената с най-красивото лице в света за 2020 г., е получавала отрицателни коментари в социалните мрежи. Това съобщи самият модел с израелски произход, писа The Sun.

19-годишната Яел оглави списъка на 100-те най-привлекателни жени на планетата според Independent Critics. Шелбия изпревари тайландската певица Лалиса Манобан, австралийския модел Мейка Улард и тайванската певица Чоу Дзъ-ю, за да кацне на първото място.

View post on Instagram
 

И да ви призная, красива е. Спор няма. Но... Яел сподели, че придобитото признание ѝ е донесло много негативизъм от хейтъри в социалните мрежи.

"Постоянно получавам любов и подкрепа от феновете, но трябва да призная, че получавам и много съобщения с не особено приятно съдържание. Опитвам се да не обръщам внимание на хейтърите, коментиращи външния ми вид“, казва красавицата.

По думите на Яел само красив, мил, скромен и позитивен човек може да бъде наречен наистина красив. „Когато си наистина добър, това може да се види в очите, очите никога не лъжат“, подчерта Шелбия.

View post on Instagram
 

Шелбия започва да работи като модел на 16-годишна възраст. За три години от кариерата си тя успя да запише участия с Dolce & Gabbana, Versace, L’Oreal, KKW Beauty, Kylie Cosmetics, FINNEY mobile и други марки.

Има връзка с милиардерския син Брандън Корф.

„Най-вече съм благодарна на работата си за възможността да опозная други култури, различни хора и да видя много невероятни места. Целта ми е да работя и да творя всеки ден“, признава Шелбия.