Днес продължаваме с втората част на материала за най-загадъчните татуировки на звездите.

Този път ще се спрем на татусите на Виктория Бекъм, Пенелопе Круз и Хейдън Панетиър.

Виктория Бекъм

Горната част на гръбнака на Виктория Бекъм е белязана с цитат на иврит – “Аз принадлежа на любимия си, а любимият ми принадлежи на мен”.

През 2005 г. по повод шестата годишнина от сватбата си Дейвид и Виктория увековечават взаимната си любов с татуировки, съдържащи фраза от библейската книга “Песен на песните”.

На лявата ръка на Дейвид Бекъм има същия надпис.

Пенелопе Круз



Мистериозната татуировка “883” на глезена на актрисата дълго време беше обект на догадки и спорове. Имаше слухове, че цифрата е свързана с модела Harley Davidson 883, който стана хит сред холивудските звезди. Чак години по-късно Пенелопе призна, че 8 и 3 са нейните щастливи числа според номерологията. Добавила е още една осмица по средата, за да гарантира, че късметът винаги ще е на нейна страна.

Хейдън Пенетиър



Съвсем наскоро на тялото на звездата от сериала “Герои” се появи нова мистериозна татуировка на латински, започваща с “Vivere”. Тази дума на италиански означава “да живея”. Останалата част от надписа обаче е скрита, така че пълното значение на татуировката на Хейдън все още си остава загадка.