Автор
Люблена Папазова

Наказаха жестоко жените във „Фермата“

Тежък удар по суетата си понесоха жените във „Фермата“. Претендентките за стоте бона от отбор „Нови надежди“ бяха наказани да живеят без червила, кремове и дезодоранти, които използват всеки ден, за да изглеждат добре.


Участничките пострадаха заради красивата, но вироглава Аксения, която наруши правилата в стопанството. Въпреки че тази седмица тя е ратай и затова няма никакво право да използва козметика, домакинята от Поморие си сложи гланц. Наказанието не закъсня - заради нейния гаф от продукцията отнеха цялата козметика на съотборничките й. Посърнали, те предадоха чантичките си с помади и гримове. Мениджърката Мирела пръсна с дезодорант фланелката си за последен път.

Единственият доволен от ситуацията се оказа диетологът Влад. „Радвам се, че така се случи. Момичета във фермата изглеждат прекрасно и без грим. Бъдете натурални, позитивни и усмихнати, и спрете да се гримирате толкова много. Ако някой ден се загубите в планина, как хората ще ви намерят по вашите снимки в Инстаграм?“, попита иронично той.