Автор
Роси Кацарова

Нашите предложения за празничен маникюр!

Зимата е вече тук. След като намерихме подходящи тоалети и аксесоари, с които да отбележим настаняването по нашите ширини, решихме, че е време да обърнем внимание и на маникюра за студените месеци.

В следващите редове ще ви представим нашата селекция от декорации за ноктите, подходящи не само за зимните дни от годината, но и за предстоящите коледни и новогодишни празници.

По-различен френски

Класическият френски маникюр се задава на хоризонта в една по-зимна вариации, а именно допълнен с нежни снежинки.

В зависимост от личните ви предпочитания може да заложите на вариант с една снежинка или на маникюр с по-пищен дизайн, открояващ се с акцент върху всеки нокът.

И не забравяйте да завършите маникюра с топлак с брокат.

Деликатни щампи

Това, че зимата е тук, не значи, че трябва да се откажете от любимите си лакове в светли нюанси. С няколко щампи в бяло лесно може да превърнете маникюр, решен в nude нюанс или такъв, напомнящ основа за френски, в идеалното решение за празниците.

Вариант е и да имитирате заснежени връхчета върху ноктите си. Този ефект се постига чрез бял лак, разнесен с гъбичка върху върха на нокътя.

Random spongy white nails

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Синьо и златно

Кобалтовосин лак в комбинация със златисти детайли е решение, което ще превърне нежните ви ръце в магнит за очите на околните.

Gold + Cobalt for @chante_dion @fingerbangportland

A post shared by Asa Bree (@asabree) on

Бяло и само бяло

Обожаваме белия цвят. За съжаление обаче градската действителност през зимните месеци не ни позволява да се обличаме в дрехи, потопени в този цвят. Утешение намираме в маникюр, решен в бяло.

Той излъчва изисканост и класа, а ако го допълните с декорации в същия цвят и специални ефекти тип "хайвер" лак, този маникюр ще е перфектен избор за коледно или новогодишно парти.



Бургундско червено на ход!


Нищо не отива на празничния сезон така както червеният цвят.

Но ако искате да бъдете по-ефектни, ви препоръчваме да заложите на бургундско червено. Комбинирайте го с бляскави детайли и декорации в бяло и повярвайте ни, маникюрът ви няма да остане незабелязан.


Сивото е винаги на мода!


Различните нюанси на сивото също са добър вариант. Този цвят седи перфектно в комбинация с брокатен лак или перлени детайли, а всеки празничен маникюр се нуждае именно от екстраблясък.