Автор
Цвета Герчева

Не пестете от тези процедури за красота

Красотата иска жертви, казват опитните дами. И пари, бихме добавили ние. Освен всичко обаче, хубостта в днешно време често е въпрос на трезва преценка коя процедура е добра за лицето ни и дали е редно да хапваме по 2 шоколада на ден и после да ходим на терапия за намаляване на обиколката на ханша. Не е ли най-добре просто да внимаваме с храната и да не разчитаме на магични резултати и лазери за отслабване?

Изобщо пред съвременната жена стоят десетки въпросителни, като често отговорът на нашите притеснения на тема красота изобщо не е еднозначен. Според дерматолозите няма как да се препоръча една процедура като добра и задължителна, защото всяка кожа е различна, така както у всеки е различно и усещането за красота.

Извън каноните на кукленската красота обаче, все пак има някои процедури, които ни правят ако не много по-красиви, то определено по-уверени жени. Ето кои са начините новите технологии да ти помогнат да стъпваш с вирнато носле, нищо че си над 25 :)

Това е класацията на woman.bg, която съставихме изцяло според личния ни опит в света на разкрасителните процедури. Не ти казваме да следваш нашия пример, просто споделяме опит.

И така, недей да пестиш пари за:

Лазерната епилация, която спестява толкова време и нерви

Вярно е, че не е съвсем безболезнена. Вярно е също, че пакет от 8-10 процедури е доста скъп и често ти се струва сума, която не можеш да събереш и да посветиш на своите... косми. Е, ако наистина искаш да се отървеш от тях обаче, тази процедура си е направо животоспасяваща.

Мустачки? Забрави за тези палави занимания като кола маска на горна устна и записване на час за о, Боже - триъгълник. Мустачките ги оставяме за мъжете!

LPG, или онези машини, от които се отслабва

Дали е редно да хапваме по два шоколада, една пица и да пием по литър газирана напитка само на обяд, а после да си запишем час за LPG? Отговорът е някъде там, както биха казали сценаристите на "Досиетата Х". Едно е ясно - ако леко постегнем диетата, спортуваме по 3 пъти в седмицата и платим един хубав бюти пакет с процедури за вталяване, то най-вероятно ефект ще има. На прага на новата година е времето, в което можеш да си обещаеш да си нов човек. Какъв е нашият съвет - спести пари от банички, инвестирай ги в красота или просто изтегли един бърз кредит ( ние обикновено се доверяваме на CreDirect - много са коректни, условията им са сред най-добрите на пазара и одобрението е наистина бързо). И да - не пестим пари за красота и ханш, защото какво е едно момиче с тлъсти спестявания и широк ханш?

Ендосфера или в "сферата" на добрите практики

Процедурите с т.нар Ендосфера уред могат да ти помогнат в битката с целулита. Наистина. Да, те са скъпи, но ако си била наистина добро момиче, можеш да си позволиш един такъв коледен подарък. Представи си процедура, при която с приятен масаж, без никаква болка, целулитът намалява, подобрява се мускулният тонус и губиш сантиметри от обиколката на бедрата и дупето? Ето това е причината да похарчиш малко пари за красотата си.

Какъв е изводът ли? Красотата иска пари. Затова не пести от красота.

*Условията на CreDirect можеш да провериш на www.credirect.bg



(в материала има продуктово позициониране)