Автор
Woman.bg

Никол Ричи и La La с един и същ татус на едно и също място

Почти не се сещаме за знаменитост, която да няма татуировка по тялото си. Някои от известните красавици могат да се похвалят с един татус, други с цяла армия от красиви рисунки, които красят телата им.

Жените в шоубизнеса си падат повече по пеперудки, цветя или цифри, символизиращи дата на годеж, сватбен ден, дата на разждане на децата и т.н.

Мъжете са по-смели, отделяйки голяма площ от тялото си за по-мащабни рисунки, включващи черепи, изображения на жени и др.

Въображението няма граници, което намаля шанса да засечем двама души с една и съща татуировка и то на едно и също място.

И все пак татуировката си остава един своеобразен индикатор на характера на човека.

Попаднахме обаче на снимки на две известни дами с един и същи татус на крака. Никол Ричи и водещата и много добра приятелка на Ким Кардашиян, La La, могат да се похвалят с рисунка на кръст около левия им глезен. Татуираният кръст показва стремежа на личността към Бога и вечността.

Той е универсален символ на единството между живота и смъртта. К

ръстът е знакът на безсмъртието, на сливането на дух и материя, свързва се предимно с мъжкото начало и идеята за вечно щастие. Татуира се с цел да носи късмет и благополучие на своя притежател.

Никол Ричи

La La Vazquez

Допада ли ви тази татуировка?