Автор
Woman.bg

Нищо общо: Лицето на Виктория Бекъм в Инстаграм и на живо

Нека преди всичко поясним, че Виктория Бекъм заслужава възхищението ни по много причини. За 45-те си години тя успя да се превърне в поп звезда като част от легендарната група Spice Girls, да стане модна икона и дизайнер, да открадне сърцето на един от най-сексапилните мъже на планетата, а именно Дейвид Бекъм, и на всичкото отгоре да запази топ форма. Да не пропускаме и факта, че Виктория е майка и на 4 деца. Но за съжаление човек не може да има всичко, колкото и да се старае...

Бившата спайска поддържа активно профила си в Инстаграм, където всеки ден споделя моменти от живота си и подчертава великолепната си визия. Но както много звезди, така и тя не е съвсем безгрешна и понякога се увлича в корекциите на снимките си. Или поне умее да показва недостатъците си под подходящ ъгъл и да заблуди света, че всъщност е лишена от такива.

View post on Instagram
 


Папараците обаче не изпускат нищо и са готови да ни представят действителността и то доста сурово. В началото на седмицата те издебнаха г-жа Бекъм на улицата, която очевидно не бе готова за снимки. Виктория е облечена в спортен екип, който подчертава стегнатото ѝ тяло, но за съжаление не бихме могли да използваме ласкави дума за начина, по който изглежда лицето ѝ. Ясно се вижда, че брадичката и гушата ѝ вече издават годините ѝ.

Те съвсем не са толкова гладки и сияйни, както изглеждат в снимките в Инстаграм. Селфитата показват овала на лицето ѝ по съвсем различен начин и по всичко личи, че преди да сподели някое от тях, първо го обработва и то старателно.

Въпреки недостатъците обаче, Виктория Бекъм изглежда чудесно за годините си. Все пак, никой не може да се скрие от хода на времето.

Четете още: Няма да повярвате на колко години е тази жена!