Автор
Woman.bg

Нора Недкова и плеймейтки си спретнаха парти

Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години - Нора Недкова, Жанета Осипова и Маги Бадер си спретнаха женско парти на откриването на столичен салон за маникюр, като всяка от тях не пропусна да демонстрира изкуството на ноктопластиката.

Сред популярните дами беше забелязана и фолк певицата Дебора, която се показа в отлична форма и визия. С чаша Моет наздравица вдигаше и една от най-коментираните кандидат плеймейтки от тазгодишния конкурс - Михаела Стоичкова в компанията на актрисата и певица Велислава Костадинова, която познаваме от лентата “12 А” и песенния конкурс “Пирин фолк”.

Маги Бадер също показа сексапил.

Виновница за стилното парти бе маникюристката Ана Цветкова от Nails club BG. В професионален план тя има над 6 години стаж и куп престижни отличия от конкурси, форуми и семинари. Печелила е награди и отличия на много състезания по дизайн и миниатюри, сред които International Nail Festival G.H.W (Италия), International Nail Championship Golden Rose (България) и Nail Olymp (Русия). Относно предпочитанията на плеймеитките, тя казва: "Момичетата освен ослепително красиви, могат да се похвалят и с безупречен стил и усет за естетика. Предпочитат семпли пастелни цветове и ненатрапчиви декорации”.

Актрисата и певица Велислава Костадинова в компанията на домакинята на партито - Ана Цветкова.