Жените винаги са търсили тайните, с които да изглеждат по-красиви и по-специални.

Тези трикове ще ви помогнат да засияете повече от всички останали представителки на нежния пол и да откроите най-доброто от себе си. Красотата е в очите на този, който успее да я забележи са казали хората. Затова бъдете красива първо за себе си и после за другите.

Ето с тези няколко трика може да подобрете външността си:

Блестяща кожа

Не е тайна, че лицето на една жена показва здравословното й състояние и е добре, когато е естествена. През лятото трябва да отделяте повече време за лицето и тялото си. Използвайте качествени лосиони за тяло, автобронзанти и ги нанасяйте прецизно.

Добре е и след лятото да продължите да използвате същите продукти, за да изглеждате добре през цялата година, а не само през лятото.



Грим за свежи очи

Подобрете изгледа на лицето си със светъл грим на очите. Използвайте златни и блестящи сенки този сезон. Използвайте и светла очна линия, за да очертаете очите си. Завършете грима със свежо и светло червило и класическата черна спирала.

Хубав маникюр

Тези от вас, които искат да експериментират с маникюра си, лятото е много подходящ сезон. Това лято модерните ярки цветове ще направят ръцете ви красиви. Направете си закачливи фигурки, дори и само на един от ноктите.



Голяма и обемна коса

За да направите добро впечатление, направете косата си обемна. Изглеждайте добре, но не прекалявайте през деня. Сложете си диадема или лента и срешете косата си назад за едно пролетно-лятно преживяване. Може да изберете и обемен и небрежен кок. За да си направите обем, може а използвате и маша в корените на косата.



Хубави устни

Най-любимата част от лицето на една жена за всеки мъж са устните. Поиграйте си на изкусителка, като направите устните си секси и сочни. Използвайте балсам за устни с фактор против слънце. Освен това, когато избирате червило или гланц за устни, внимавайте цвета да отива на лицето ви и на грима ви и също така на цвета на косата ви.