Съживете своята кожа и бъдете по-красива от всякога!

Събудете красотата в себе си, като победите преумората, съживите кожата си и дори да станете малко по-секси.

Яйца

Само в 2 яйца се съдържа необходимата ви дневната доза от витамин В12, който играе важна роля в поддържането на доброто настроение.

Направете си за закуска омлет със зеленчуци и ще сте бодри през целия ден, при това без да се притеснявате от излишните калории.



Червено вино

За да имат гладка и красива кожа, древните римляни вземали вани, в които добавяли младо червено вино. Тайната на подмладяващото действие на червеното вино е била известна и на древните гърци, които го смесвали с екстракти от треви и го втривали в кожата на лицето и тялото, за да придобият красив силует и свеж тен на лицето.

Черен шоколад

По-добро настроението и троен енергиен заряд ще получите от съдържащите се в какаовите зърна кофеин, фенилeтиламин (брат на амфетамина) и теобромин.

В черния шоколад със съдържание на какао 70% се съдържат и антиоксиданти, които са полезни за кръвоносните съдове.

Мента

Ментата е отлично средство за поддържане на тонуса. Така че, когато почувствате умора, изпийте чаша ментов чай или сдъвчете няколко листенца мента. Ефектът е поразителен!

Стриди

Половин дузина стриди ще ви осигури необходимата дневна доза цинк. Този химичен елемент е от съществено значение за производство на тестостерон – хормона, който подобрява любовните настроения и на двата пола. Освен това, стридите са и източник на допамин, което гарантира тонизирането и на вашия мозък.