Няма да я познаете: Вижте как изглежда Мис БГ Тамара Георгиева днес (снимки)

22 ноември 2021 | 11:58
5840
3
снимки: Instagram
3

Някога тя бе една от най-обсъжданите и дори скандални носителки на короната "Мис България". Мнозина я сочеха с пръст и обвиняваха журито на конкурса, че именно тя е спечелила титлата. Говореше се, че в надпреварата тогава е имало далеч по-красиви от нея претендентки, но тя спечелила, заради стабилните си връзки. Днес обаче Тамара Георгиева изглежда по коренно различен начин.

Въпреки че тя беше носителка на короната през 2017 г., скандалите около победата ѝ се помнят и до днес. Една от най-сериозните причини, заради които беше нападана, беше носът ѝ, който не отговаряше на общоприетите критерии за красота. Но днес Тамара е направо неузнаваема и очевидно е прибегнала към ринопластиката, както бе съветвана постоянно.

Тамара показа изцяло нов имидж, като вече е платиненоруса, а по всичко личи, че носът определено не е единствената част от лицето ѝ, претърпяла корекции. Тя е поработила и над тена си и несъмнено е използвала филъри, за да направи устните си по-изкусителни.

 

Към момента новата визия на моделката се приема добре във виртуалното пространство, а вероятно самата тя е положила много усилия, за да изчисти имиджа си от скандалите в миналото. 

Четете още: Истинско копие на Анджелина Джоли: Марина Войкова взриви мрежата с тази снимка

Още по темата

Коментари

3
  22 ноември 2021 | 17:08 отговор
 

Като Тоца крокодила

 
2
  22 ноември 2021 | 14:30 отговор
 

Тунингован кон. Не ми става от такива безобразия.

 
1
  22 ноември 2021 | 13:17 отговор
 

Браво на миньоро !

 

Добави Коментар

Най-четени