Американската актриса и фотомодел много дълго получавала само незначителни роли в реклами и филми.

Но участието й в „Трансформърс“ я направи звезда и й откри пътя към върха.

Нос, гърди, устни

Специалистите твърдят, че Меган си е направила първата операция още преди да играе в касовия филм – коригирала е върха на носа си. Но това й се сторило недостатъчно.

Сравнявайки снимки на звездата от различни години, хирурзите и блогърите стигнаха до извода, че Фокс си е сложила импланти в бузите, устните и гърдите и е прекалила с ботокса.

Четете още: Пластичните операции на Дженифър Анистън

Ботокс

Според експертите Меган в момента прилича на восъчно копие на самата себе си, изложено в музея на мадам Тюсо. „Преди Меган изглеждаше по-свежа и млада. Заради имплантите в бузите очите й са станали по-тесни, а злоупотребата с ботокс е направила лицето й безизразно“.

Близки приятели на актрисата споделили пред пресата, че Фокс е имала причина да се превърне в такава „снежна кралица“. След като обидила пред журналисти режисьора и почти целия снимачен екип на „Трансформърс“, тя изгубила договора си за участие в следващите филми от епопеята. Меган изпаднала в депресия, която решила да пребори, като се самоусъвършенства физически.

Според една друга версия актрисата (въпреки че си е татуирала облика на Мерилин Монро) винаги е била запалена почитателка на Анджелина Джоли. Именно за да заприлича повече на кумира си, тя е решила да се подложи на пластични операции. Остава вие да прецените дали е успяла.

Четете още: Добрият пример: Ринопластиката на Виктория Бекъм