Е, противно на общоприетото мнение, мъжете наистина забелязват косата ни!

За това избрахме 4 лесни прически, с които със сигурност ще грабнете вниманието на всеки мъж:

1. Прически на вълни и букли

Къдравите коси са от любимите на мъжете. А обяснението е просто - те просто обожават да прокарват пръсти през буклите ви. За да е пълно удоволствието не прекалявайте със стилизиращите спрейове и мусове. Така ще запазите мекотата на косата си. Ако нямате естествено къдрава коса, най-лесният начин да постигнете красиви вълни е като сплетете мократа си коса на плитки и я оставите да изсъхне. За да постигнете красиви букли пък се доверете на ролките. Винаги можете да използвате и ретро преса или маша, но ви напомняме да щатите косата си - не го правете често, а когато все пак нямате време, използвайте предпазващи косата продукти.

2. Изправена със сешоар или преса коса

Правата и лъскава коса е безспорен знак за здравето на жената. За това и мъжете инстинктивно предпочитат жени с такава коса. Изсушете косата си с четка и тясната приставка на сешоара, това ще ви помогне да направите косата гладка. Ако имате преса, ще ви е още по-лесно. Не забравяйте предпазващите косата продукти. Шик съвет: за още по-прекрасен ефект, можете да оставите крайчетата леко извити.

3. Прическа тип "точно станах от леглото"

Тази прическа освен, че е една от най-любимите на мъжете е и сравнително лесно за постигане. Е, не се въргаляйте в леглото за да получите търсения ефект, а нанесете малко пяна на косата си, намачкайте и я оставете да изсъхне сама.

4. Конска опашка

Да, мъжете си падат и по класическата конска опашка. Тайната на тази прическа, всъщност не се крие в някакъв специален начин на връзване на косата. Мъжете я обожават, защото разкрива една любима за целуване част, а именно вратът ви! Така че, смело връзвайте косата, но винаги комбинирайте с подходящи дрехи. За да не стресирате излишно косата си, не я опъвайте силно, а си направете по небрежна прическа.