Знаете ли как да използвате четките за грим? Ако ги използвате правилно ще се изненадате какви неща бихте постигнали с тях върху лицето си.

Четка за сенки

Дори и да ви изглеждат еднакви, не всички четки за сенки са идентични. За перфектно нанасяне, четката трябва да е с плоска глава и много нагъсто разположени косми. Това позволява сами да решите колко наситен да е цветът на сенките.



Четка за опушен грим


Малко хора знаят, че има специална четка за нанасяне на сенки в сгъвката на окото. С нейна помощ се постига впечатляващия ефект на опушения грим. Нанесете избрания цвят само в указаната вече зона на окото.



Четка за преливане на сенки

Ако обичате преливащите се цветове сенки върху очите, но никога не сте успявали да ги постигнете сами, може би проблемът е в четката. Тази четка е точно за това – космите й са „споени”, което прави играта с нюансите лесна и забавна, а резултатът – впечатляващ.

Четка за очна линия

Накрая остана и четката за очна линия. Тя е задължителна ако очната линия е във вид на гел, прах или течност. Повърхността на четката е плоска, космите са много нагъсто разположени са и подрязани под ъгъл. За перфектно нанесена очна линия!

ВИДЕО:

Четете още: Грим за блондинки със зелени очи