Последен писък в грима - обърната очна линия

31 януари 2017 | 12:00
33371
1
снимки: refinery29.com
1

След глътката свеж въздух, която си поехме с nude тенденцията (гримирането в телесни цветове), е време отново да посегнем към по-ярките нюанси в палитрата.

Най-новият хит сред звездните гримьори е обърнатата очна линия или по-точно такава, която се слага от долната страна на клепача и е в най-различни цветове. Трикът, който ще подсили погледа ни, е умело съчетание между цвета на очите ни и цвета на очната линия, която ще нанесем отдолу. И разбира се, той трябва да е в тон с останалата част от грима ви. Вижте кои са първите дами на червения килим, които заложиха на новата тенденция тази година.

Джанел МонеСиният цвят подчертава прекрасно тъмните очи и ги кара да изпъкват.

Джоан СмолсДруг полезен трик е да нанесете светъл молив по ръба на долния клепач, за да подсилите ефекта.

Манди МурАко имате светли очи, е най-добре да ги подчертавате с по-тъмни цветове. Например черно, кафяво или тъмнолилаво.

Марго РобиДруг начин да подсилите ефекта на обърнатата очна линия е като не нанасяте грим на горния клепач, точно както Марго Роби.

Шей МичълАко се притеснявате, че можете да забравите за очната си линия и да я размажете като неволно докоснете очите си, то тогава използвайте сенки с матиращ ефект.

Оливия МунМожете да експериментирате с цветовете като преливате от по-тъмно към по-светло.  

Коментари

1
  02 февруари 2017 | 11:21 отговор
 

Харесва ми!

 

Добави Коментар