Преслава, Анелия и Камелия: Клъцни тоя нос, че не се харесвам. По-красиви ли са сега?

07 април 2021 | 15:33
13296
5
снимки: Instagram
5

Че има епидемия от коронавирус, има и ако някой смята, че това е лъжа, значи е убеден и че Земята е плоска. Само че има още една епидемия, за която всички си траем, а може би не бива и която всъщност ни е завладяла много по-отдавна, ама сега явно сме в пик. Ако не се сещате сами, ще ви подскажа – епидемията на „перфектните“ носове в стил Майкъл Джексън.Дали е смешно, или тъжно, ми е трудно да преценя, но един факт е неоспорим и той е, че само през последните месеци станахме свидетели на наистина шокиращи трансформации. След като преди време Преслава предизвика истински фурор, като буквално смени неперфектния си, но изключително очароателен нос, с малко чипи подобие на такъв, през последните седмици същото стори и Камелия, която успя да шокира всички, тъй като винаги е залагала на природната си красота. Днес обаче чашата преля, след като Анелия се похвали със същото малко носле, през което Бога ми, нямам представа как успява да диша.


След кратко проучване, установих че през годините толкова много фолкдиви са лягали под ножа в името на перфектния нос, че със сигурност, ако започна да изброявам, все ще пропусна някоя. А на какво се дължи този устрем точно в момента всички да се втурнат към хирурзите, за мен остава мистерия. Дали заради по-свободния график покрай пандемията, или заради някаква страхотна тайнствена оферта, не знам. Но истината е, че неистовото повсеместно желание на известните дами да дялкат всяка част от лицето си и да нагаждат носовете си по някакъв странен модел, е доста притеснително. Горе-долу подобен е и синдромът на нашето Барби от Бургас, което се превърна в световна сензация и което отдавна се е разминало, с каквито и да било приемливи естетически възгледи. Всъщност, ужасно много ми напомня на ГМО ягода със заплашително голяма уста. Е, така де, не ми липсва въображение, но съм сигурна, че ме разбрахте.


Просто оставям това тук, за да ви напомня да се пазите, защото явно тая работа с носовете е заразна. За нея няма да видите статистики с по новините, но снимките в Инстаграм, мисля, са достатъчно добро предупреждение. И да вметна един въпрос – как мислите, че ще изглеждат всички тези красиви дами с тези симпатични нослета след десетилетие или две, когато лицата им ще се променят от безмилостния ход на времето? Абе, важното е да сме живи и здрави, за останалото си има ринопластика.

Безплатен съвет: Ако можете да дишате спокойно през носа си, не се превръщайте в Краля на попа. Няма нищо по-хубаво от отличителната женска красота, с каквато апропо, много фолкдиви, които легнаха под ножа за ринопластика, можеха да се похвалят.


Четете още: Феновете в шок, Камелия показва носа си отново

 

Още по темата

Коментари

5 ...
  10 април 2021 | 14:02 отговор
 

пОДКРЕПЯМ ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ НО не когато приличаш на извънземно. Би трябвало даподполага и да подчертава красотата ,не да прави деформации...

 
4 На Колю зет му
  08 април 2021 | 10:07 отговор
 

Оле боже, земята е плоска! Амин... Не вярвах че е плоска но тази статия ме убеди!

 
3
  07 април 2021 | 23:09 отговор
 

Носът на Камелия ми харесва, почти не се забелязва...

 
2 Пфф
  07 април 2021 | 19:24 отговор
 

Крайно тъпи чалга шматки! Одъртяват и оглупяват! С техните си носове бяха 100 пъти по-секси и красиви!!!

 
1
  07 април 2021 | 17:48 отговор
 

Изкуствено изглеждат носовете

 

Добави Коментар