Извънредното положение и мерките за дистанция определено се отразяват на джоба на всеки изпълнител. В това число и на фолкдивите, които вече зачеркнаха клубните си участия и концертите. С оглед на това някои нетърпеливо очакват края на пандемията, докато други възнамеряват да се преквалифицират. Оказа се, че Преслава е от вторите.

View post on Instagram
 

От известно време насам певицата редовно прави лайв включвания от дома си, за да запази контакт с многобройните си фенове, макар и само онлайн. В едно от последните видеа тя сподели, че стриктно спазва мерките за сигурност, като не излиза никъде. И ако някои от колежките ѝ вече са си запазили час за фризьор, Преси реши сама да боядиса косата си. Вижда се, че гласовитата дама се е справила чудесно и косата ѝ изглежда лъскава и красива, както винаги.

Самата тя сподели, че е доволна от резултата и дори се пошегува, че може да се включи като помощник на фризьора си, при когото ходят много нейни колежки. Преслава сподели, че не е възпрепятствана да си запише час при него, но е твърдо решена да опази себе си и близките си, като си остане вкъщи.

Но все пак би било интересно да видим как певицата прави прическа на някоя от колежките ѝ, нали?

Четете още: Джесика Алба: Успехът изисква комуникация, колаборация и провал