Едно от най-важните неща в цялостната визия на булката е прическата. Но изборът на булчинска прическа изобщо не е лесен, особено ако бъдещата булка е с къса коса.

Предимството на дългата е коса, че тя ви дава безброй възможности за сватбения ден, включително и да я скъсите. В представите обаче на повечето дами, дългата косата на булката за сватбения ден е задължителна! Колкото по-естествена сте, толкова по-красива ще бъдете.

Но какво да правят дамите с къса коса?

Спокойно дами, имате достатъчно възможности за прекрасна, женствена прическа.

Може да заложите на меки вълни в стил 20-те години и да добавите към прическата стилен и бляскав гребен за коса. Не забравяйте за важността на аксесоарите в този важен ден. Обсипани с перли или пайети – диадемите и фибите за коса ще привлекат погледите към вашето лице.

Друга опция е използването на интересна и оригинална лента, прибирайки косата назад. Това е един елегантен и лесен за изпълнение вариант.

Малки, меки къдрици ще допринесат за романтична и невинна визия. А с пригладена назад коса ще изглеждате предизвикателно и екстравагантно.

И все пак хубава е тази прическа, която ще подчертае красотата ви и ще ви накара да се чувствате удобно и най-вече блестяща.