Какво е любовта? Как би могъл някой да я изкаже чрез думита и да предаде на друг човек това чувство, което дава смисъл и надежда в живота ни? Любовта ти позволява да дишаш и да живееш истински!

Всеки човек я чувства по различен начин и я вкарва в собствения си живот през различна призма. Има хора, които са изпълнени с любов и всеки ден даряват близките си с мъничко от нея. Какво по-хубаво от това да си заобиколен от позитивни хора и любов, която се усеща и във въздуха...

* новата татуриовка на хилъри Дъф

Любовта прилича на Слънцето в живота. Тя може да превърне тъмния ден в светлина и да даде сила на душата и тялото, за да може човек да преодолее най-високото и трудно препятствие пред себе си.

В живота смисълът на любовта е като закуската всеки ден рано сутрин и вечерята, която ще изпрати нощта.

Човек не може да живее без нея, защото иначе ще се чувства празен и все нещо ще му липсва.

А тези, които са открили истинската любов, нека посветят всичките си сили, за да направят живота на човека до себе си пълен със светлина, надежда и пъстрота! Не се притеснявайте да давате, ако е необходимо дайте всичко, което имате, защото светлината ще се върне обратно към вас като едно отражение на вашата душа.

И за да не забравят някои хора колко е важна любовта в живота, са си направили татус с послание, рисунка или цитат, показващ колко силно чувство може да бъде тя!