Разкрасителните тайни на принцеса Даяна

21 март 2017 | 13:09
16802
2
снимки: Getty Images
2

Несъмнено принцеса Даяна остава в историята като една от най-стилните дами, отличаващи се с естествена красота и безупречен вид.

Днес ще научим някои от тайните за безупречната визия на Даяна от личния й гримьор. 

1.Бъдете последователни в грижите за кожата 

"Даяна полагаше всекидневни грижи за лицето си и беше изключително внимателна към кожата си", споделя гримьорът на принцесата Мери Грийнуел. Едно от най-важните неща, които трябва да правите, е да измивате старателно лицето си два пъти дневно. 

2.Всеки може да има идеална кожа

Знаете ли, че принцеса Даяна е имала розацея? Тя почиствала лицето си с розово масло и маска от авокадо, за да поддържа кожата си гладка и мека. 

3.По аромата трябва да ви познаят

Парфюмът говори много за нас и всяка дама трябва да избере най-подходящия аромат за себе си, който да я описва подобаващо. 

4.Никога не залагайте на молив, който да е в същия цвят като очите ви

Защото по този начин те не изпъкват, а погледът на една жена винаги трябва да бъде уверен и изразителен. 5.Не подценявайте съня

Ключът към красивата и безупречна кожа е в пълноценната почивка. Нито гримът, нито козметиката могат да заместят липсата на сън, която се изписва върху лицето  ни. 6.Когато косата ви не е идеална, просто използвайте шапка

Най-стилният начин да изглеждате добре, когато косата ви е омазнена и не разполагате с достатъчно време, за да я измиете, вместо да използвате сух шампоан. Точно както правеше и лейди Даяна. 

7.Тайната за прекрасните вежди на принцесата се крие в...

четката за зъби! Тя ги сресва чудесно. 

8.Не пропускайте слънцезащитния крем

Дори и навън времето да е мрачно, отново нанасяйте крем със слънцезащитен фактор, защото дори и слабата слънчева светлина оказва влияние върху кожата.

9.Усмивката е най-красивият ни аксесоар

Принцеса Даяна винаги печелеше симпатиите ни с широката си искрена усмивка. Тя изглеждаше приветлива и добросърдечна, дори и когато не беше щастлива.


 

Коментари

2 KRASIMIRA DIMITROVA IVANOVA
  22 април 2018 | 16:44 отговор
 

да,напълно потвърждавам-мнението на -лидия

 
1 лидия
  05 юли 2017 | 11:44 отговор
 

принцеса даяна беше прекрасна и никой не може да промени мнението на милиони хора по цял свят

 

Добави Коментар

Най-четени