Родна красавица дефилира в Тайланд с рокля в цветовете на знамето ни (снимки)

Виктория Лазарова, която носи титлата Мис Гранд България 2021, ще представи страната ни на осмото издание на международния конкурс за красота в света Miss Grand International, който се нарежда на трето място по големина и престиж след Мис Свят и Мис Вселена.

View post on Instagram
 


Форумът ще се проведе в Банкок, Тайланд, където в рамките на месец 21-годишната пловдивчанка ще покаже красотата и традициите на България, като грандиозният финал на бляскавия форум ще бъде на 27 март.

Нашето момиче впечатли наблюдателите на събитието още с пристигането си на летището в азиатската държава преди няколко дни. Вики се оказа единствената от кандидатките, която пристигна с предпазна маска в цветовете на знамето на своята родина.

Към момента тя кара задължителната 14-дневна карантина преди конкурса.

Тоалетът, на който хубавата Виктория е заложила за дефилирането си, е впечатляваща дизайнерска рокля тип "русалка" в бяло, зелено и червено - дело на известния дизайнер Стоян Радичев от Асеновград.

View post on Instagram
 


Премяната е покрита със стотици малки мъниста, които придават на дрехата изключителен чар и оригинален блясък. Великолепната ѝ визия ще бъде допълнена от огромна червена роза, която ще краси главата ѝ като корона.

С избора си красавицата ще покаже на света един от най-големите символи за родината ни - българската роза.

Представянето на Виктория Лазарова в различните етапи от форума за красота може да следите на официалната фейсбук страница на конкурса.


Четете още: Живият Кен няма търпение да прави секс: Смени пола си!