Автор
Woman.bg

С дъх на есен и съблазън в очите – време е за спирала с ефекта "WOW"

Магията на погледа се крие в правилната спирала. Един мъдрец го е казал някога. И ние сме повече от склонни да му вярваме. Че спиралата е най-древната тайна за изкусителен поглед на всяка жена е по-скоро факт отколкото предположение. Дълги, обемни, впечатляващи – това са тенденциите при миглите този сезон.

С настъпването на есента носталгично се сбогуваме със солените и вълнисти летни дни, както и с момичешкия, естествен, плажен вид. Време е за кралица Есен…, а тя идва с пищност в косите и съблазън в очите. Тя идва с AVON Mark Big & Extreme. Спирала за екстремна дължина и обем. С изкусителен екстеншън ефект като от козметичен салон.

За вечно влюбените в живота дами. За тези, за които дързостта е втора природа, а спиралата – неизменна част от гардероба. Или просто за онези дни, в които искате да приковете всички погледи към себе си. За ефекта „УАУ!”

С четка за удължаване на миглите с къси и дълги косъмчета и с еластична формула за обем с 2 пъти повече еластичност от традиционните удължаващи формули на AVON. Лесно е да разбереш защо приковава всички погледи. В крак с модните и козметични тенденции за една пищна и впечатляваща Есен, спиралата AVON Mark Big & Extreme гарантира драматичен, обемен и съблазнителен ефект за вашите мигли.

Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.