Автор
Весела Георгиева

С тези тайни за красота на бразилките ще изглеждате винаги страхотно

Бразилските жени са известни със своята красота. Затова ние днес сме решили да споделим с вас някои от най-големите тайни трикове, с които поддържат форма...

Хидратират кожата с... кокосова вода

Кокосовата вода е известна с това, че хидратира тялото и кожата, защото е богата на витамини и минерали. Ако имате суха кожа, акне или ако искате да предотвратите стареенето, можете да напръскате с кокосова вода директно кожата.

„Всички знаем, че кокосовата вода поддържа невероятна кожа отвътре навън. Освен това, има много добър вкус, така че е и лакомство без калории.", казва Адриана Лима



Невероятно, но факт! Ексфолират с... пясък

Да, ние го правим със сода за хляб или утайката от кафе, те го правят с пясък. Разбира се, той трябва ад е мокър и ситен, а самият ексфолиращ масаж се прави много нежно.

Пият сок от моркови

Сокът от моркови носи много ползи за здравето - влияе добре на очите, имунитета и тена. Богат е на витамин С, който пък е добър за производството на колаген.



Използват морската вода всеки ден

Морската вода е супер полезна - както за кожата, така и за косата. Затова от време на време можете лекичко да пръскате и двете. Солената вода помага при раздразнения, екземи, алергии.

Доверяват се на чудодейната сила на маслото от акай

Плодовете акай са известни със своите антиоксиданти. Маслото забавя стареенето и е идеално за подхранване и хидратация. Ако го използвате всеки ден, първите резултати ще бъдат видими още след седмица.