Салма Хайек: И без грим, и с бели коси - все така великолепна! (снимки)

Салма Хайек е от жените, които извикват възторг с осанката и излъчването си, останали неподвластни на времето.

53-годишната актриса сподели кадър в Инстаграм, на който по лицето ѝ няма и следа от макиаж, а естественият ѝ вид дори ѝ придава още по-младежко излъчване.

View post on Instagram
 


Хубавата кожа, бледорозовите устни, дългите мокри мигли и изящно оформените вежди на красивата мексиканка са напълно достатъчни, за да съблазнят всеки мъж по света.

Наскоро Хайек пусна в мрежата и друг фотос, на който показва и белите си коси, които дискретно надничат над челото ѝ. Те обаче не я правят ни най-малко по-непривлекателна, а дори напротив.

Демонстрирайки естественото в себе си, Хайек разкрива и отношението си към времето и годините, напомняйки, че възрастта не трябва да плаши нито една жена, а да я прави по-самоуверена, силна и горда. За това ясно говори и посланието към снимката, което гласи: "Бъди горд с корените си".

По време на изолацията актрисата беше плътно до любимите си хора, любувайки се на възраждащата се природа и красотата на растителния и животинския свят.

View post on Instagram
 


"Обзалагам се, че много хора са имали време да оценят пролетта, да се погрижат за плановете и градините си (ако сте луди като мен, дори да им пеете). Да слушат птиците и може би повече от всякога да са благодарни на майката Земя", пише тя в социалните мрежи.


В периода на карантината актрисата не пропусна да изрази и подкрепата си към всички медицински работници на първа линия, като изрисува лицето си в цветовете на дъгата. И отново беше очарователна.

View post on Instagram
 

Четете още: Салма Хайек на 53 - жената, която искаше мъж, който има повече топки от нея. И го намери

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: