За последните пет години Шерил Коул измина пътя от участничка в риалити формат до съдия в аналогично риалити шоу.

Днес ще проследим как се е променил външният й вид през годините.

След скандала с рекламата на L'Oreal, в която Шерил е с екстеншъни, а рекламира шампоан, британската преса пресметна колко точно струва красотата й на година:

Екстеншъни: 4000 лири на година

Колкото и естествени да изглеждат вълните в косите на звездата, те са резултат от добавянето на екстеншъни към прическата й.

Фризьорът на Шерил признава, че доскоро е използвал истинска коса, но е започнал да добавя изкуствени кичури, тъй като косата на футболната съпруга започнала да се уврежда силно. Изкуствените екстеншъни не можели да предизвикат появата на плешиви петна, тъй като за поставянето им не е нужно да се използва лепило.

Екстеншъните трябва да минат „профилактика" на всеки 6-8 седмици и е нужно да се подменят на всеки 3 месеца - пълен набор от тях струва около 700 паунда.

Мигли - 1,800 паунда на година

Въпреки че миглите й са относително дълги, от известно време насам Шерил не може да бъде забелязана без чифт изкуствени мигли. Тя дори има собствена линия наречена Eylure lashes, заедно с колежките си от Girls Aloud. Те имат нужда от поддръжка на всеки 3-6 седмици и струват около 150 паунда.

Грим - 40,000 паунда на година

Като лице на L'Oreal Шерил получава продукти на стойност 500 паунда на месец. Годишната й сметка за грим, обаче надхвърля доста повече тази сума. Личната й гримьорка сподели пред медиите, че за миналата година звездата е дала около 40,000 паунда.

Ето и още няколко впечатляващи суми - 800 паунда за поддържане на перфектните вежди, зъби - 9, 500 паунда, продукти за изкуствен тен - 3,200 паунда на година.

Въпреки че дизайнерите се избиват, за да облекат безплатно г-жа Коул, тя все пак харчи цяло състояние на година за дрехи - около 145,000 паунда.

2002 г.

Момичето от Нюкасъл се явява на прослушване за шоуто Popstars. Тогава тя си е поставила за цел да надвие конкурентите си с коса вързана на опашка, герданче-кръст, риза разкопчана на пъпа и дънки.

Групата, която я направи известна, отново през 2002 г.

Момичетата от Girls Aloud, резултат именно от шоуто Popstars, през 2002 г., преди стилистът им Франк Страхан да се заеме с външния им вид.

Шерил без прическа, без „поправка на зъбите" и с доста странна рокля

2003 г.

Шерил преди да отслабне и с доста по-къса прическа и без екстеншъни

Отново 2003 г.

Шерил на червения килим в пънк-готик стил на премиерата на „Шантав петък"

Шерил през 2005 г.

Вече е с по-светла и по-дълга коса, но вкус определено й липсва все още, особено ни удиви късата жилетка

2006 г.

Раждането на футболната съпруга - с дежурния спортен екип


През 2007 г.

Шерил вече има вид на световна попзвезда - нова прическа, страхотна фигура и рокля на Herve Leger - какво повече му трябва на едно момиче!

Първата поява в блясъка на прожекторите на Черил след скандала с изневярата на съпруга й

2008 г.

Шерил на модния подиум, по покана на Наоми Кембъл. Певицата участва в ревюто "Fashion Relief".

През 2009 г.

Певицата събра погледите на всички върху себе си, по време на Британските музикални награди, в рокля на Preen.