Ще ви разкрием една тайна: Меган вероятно ще пусне на пазара козметична линия

01 октомври 2021 | 12:54
1530
1
Getty Images/ Instagram
1

Британските медии обявиха днес доста любопитна информация, според техни данни принц Хари и Меган Маркъл са се прибрали от пътуването си до Ню Йорк в Калифорния с частен самолет, собственост на компанията, която направи Синди Крауфорд най-богатия модел.

Дженифър Лопес, Джесика Симпсън, Кели Кларксън и Хайди Клум са други звезди, спечелили милиони от компанията за директен маркетинг Guthy-Renker.

През годините тя обаче се е забърквала в доста съмнителни скандали. Била е глобявана за нелегални бизнес практики в Калифорния, съдена е от хиляди жени, които твърдят, че косата им пада от един от техните шампоани, а във Великобритания техни реклами са били спирани заради подвеждане на клиентите.

След като папараци щрахнаха Меган и Хари да слизат от частен самолет на компанията, в медиите се появиха предположения, че тя обмисля да пусне собствена козметична линия, под шапката на противоречивата компания. Това би било доста нетипичен ход за член на кралското семейство.

Дали това предположение ще се окаже истина, предстои да разберем …

Още по темата

Коментари

1 XXX
  01 октомври 2021 | 13:36 отговор
 

ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

 

Добави Коментар

Най-четени