Не обичаме, когато се стига до тук, но няма как да избегнем този момент (тежка въздишка) – есента неизбежно ще дойде, независимо, че юли още не свършил.

По принцип харесваме и този сезон, защото има своя уникален чар и особен аромат на мъгла, заскрежени дървета и капучино. А тази година и цветовете му ще бъдат малко по-особени според MAC.

Гигантът за декоративна козметика вече представи своята есенна колекция нюанси, разделени в три отделни направления. Така всяка от нас може да открие своята любима гама продукти, подходяща както за настроението й, така й за личния й стил.

Разбира се, различните палитри не са непременно разграничени – те плавно преливат една в друга, за да се получи екзотичен и красив микс от цветове. В него силно се усеща влияние от Изтока, което увеличава и загадъчния ефект на грима.

Първата гама продукти е Palace Pedigreed или „дворцово златно“ – пастелни и кафяви цветове със силен блясък.

Втората палитра е наречена Leopard Luxe, т.е. леопардов лукс, в който има както тъмни, така и по-светли тонове за максимално женствена, но и фатална визия.

Третата серия е Burmese Beauty (бирманска красота) и включва продукти с наситени цветове, изпълнени с тайнственост и сочност – вишнево, тъмно розово и лилаво.