Странните трикове за красота на холивудските икони - I-ва част

13 юни 2015 | 08:30
10354
7
makeupandbeauty.com
7

Жените-еталони за красота са онази щипка сол на живота, която дава вкус и очертава какво трябва да представлява усещането за жена.

Когато чуем имена като Мерилин Монро и Одри Хепбърн, няма как да не се запитаме – как са поддържали те своята красота и какво се е криело зад тяхното изящество и осанка.

Представяме ти тайните за красота на холивудските диви, които да приложиш в твоето собствено ежедневие и всяка сутрин пред огледалото да се чувстваш сякаш се приготвяш за червения килим!

Мерилин Монро 

„Красивото дете“ на Холивуд е известна с емблематичните си червени подчертани устни. За да ги направи да изглеждат още по-пълни и големи, тя е карала гримьора си да нанася 5 различни нюанса червило и гланц. Тъмно червените той е нанасял на външната страна на устните, а по-светлите по средата, с което оптически ги е увеличавал.

Ким в ролята на Мерилин на корицата на Voguе


Елизабет Тейлър
Лиз Тейлър е имала интересен, но и странен навик – да бръсне лицето си. Така тя се е отървавала от така наречената „бебешка коса“, която расте непредвидено. Освен това, когато обръснеш лицето си, твърдяла Тейлър, кожата ти започва да лъщи по особен начин и това я прави още по-красива. 

Одри Хепбърн
Изразителните очи на Одри са нейната запазена марка, с която тя остава в историята на киното. Тайната не перфектните й мигли? След като е минавала нежните си мигли със спирала, тя ги е разделяла една по една с игла.

Вдъхновяващи мисли от Одри Хепбърн


Грейс Кели
Подчертаването на скулите не е тенденция, измислена от Ким Кардашиян или Тейлър Суифт. Принцесата на Монако Грейс Кели е използвала два нюанса руж – по-тъмен за горната част на скулите и по-светъл за долните. Така тя е постигала невинното си, но прекрасно излъчване.

Очаквайте продължение

Очаквайте продължение

Коментари

7
  26 август 2019 | 11:58 отговор
 

Брижит Бардо е най красивата от звездите, за всички временя.

 
6 Жабката Хипи
  13 юни 2015 | 21:33 отговор
 

това с устните е добро

 
5 Катринчето
  13 юни 2015 | 21:29 отговор
 

Мисля, че това с разделянето на миглите е малко преувеличчено! Една по една!? Това е лудост, сигорно е започвала от вечерта за да е готава за снимки на следващият ден

 
4 Печели Пари
  13 юни 2015 | 19:18 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 
3 =
  13 юни 2015 | 13:48 отговор
 

Това за бръсненето на лицето е малко странно хаха и нелепо.

 
2 Мария
  13 юни 2015 | 10:54 отговор
 

На мен ми се струва, че не става въпрос за истинско бръснене, а по - скоро за пилинг с някаква остра четка.

 
1 Рианка
  13 юни 2015 | 10:15 отговор
 

Като си бръснеш лицето, не ти ли поникват после твърди и черни косми?! Гадост.

 

Добави Коментар

Най-четени