Прекрасната Диляна Попова продължава да очарова с изящната си външност и удивително красивата си и сияйна кожа. На прага на 40-те синеоката актриса и топмодел изглежда като богиня с меката си и гладка като порцелан кожа.

Пред медиите тя неведнъж е разкривала детайли от методите си за поддържане по перфектен блясък на лицето си, а наскоро тя припомни един свой много любим и изпитан във времето трик, превърнал се за нея в златно правило, което тя спазва всеки ден:

View post on Instagram
 


Рецептата научила от свой приятел, чиято баба имала удивителна за възрастта си кожа и прилагала ежедневно техниката. И така, след сън, веднага след като Диляна стане, измива лицето си 12 пъти с много студена вода. Този ритуал тя изпълнява всяка сутрин, като към него добавя и лек масаж на лицето, а после нанася крем, разказва красавицата в интервю пред Eva.

View post on Instagram
 

За да запази красотата си по-дълго, Диляна разчита предимно на натурални средства, а не на скъпи козметични продукти. Неотдавна тя бе разкрила и една друга своя страст при обгрижване на кожата. Прекрасния ѝ вид тя поддържа и... с охлюви. Точно така, манекенката прибягва от време на време към услугите на специална биокозметика, съставена от охлюви, отгледани в българските ферми. Те са без консерванти и дори нямат аромат.

Известно е, че охлювът има способността да се възстановява, ако се нарани, благодарение на слузта, която отделя. Затова не е случаен и интересът на все повече козметични гиганти към него.

View post on Instagram
 

Четете още: Тита разкри как се поддържа във форма