Тайната на Гуинет Полтроу за перфектна кожа: Японско уиски и много секс

Гуинет Полтроу е от кралиците на красотата, които не допускат годините да повлияят на перфектния им външен вид. Тя знае отлично тайната на здравословната хубост, а кожата ѝ е като на 20-годишно момиче. Ето каква е тайната ѝ!

Актрисата сподели някои от разкрасителните си навици, които ѝ помагат да изглежда уникално, дори и на 48 г. Оказа се, че Гуинет залага не само на определена козметика, но и на чаша японско уиски всяка вечер. Освен това, тренира всеки ден и използва продукти за кожата си, които не съдържат парабени, силикон и други вредни съставки.

Полтроу изтъква, че за да бъде една жена красива отвън, то трябва да се погрижи и за здравето си отвътре. Ето защо вярва, че добрият сън ѝ помага да бъде със сияйна, младежка кожа. Също така изпива между 2 и 3 литра вода на ден. А когато се налага да покаже звездния си блясък на парти и лъскаво събитие, тя има традиция, която спазва всеки път - да потапя лицето си в купа с ледена вода.

Другият важен фактор, на който Гуинет залага, е здравословнияt начин на хранене и изчистените продукти. A посланието ѝ към всички дами, които искат да имат като нейната красива кожа, гласи:

"Вярвам силно в изпотяването. Карайте кръвта ви да се движи, хидратирайте се, наспивайте се, консумирайте храна, богата на полезни вещества, бъдете около хората, които обичате и които ви карат да се засмеете, правете секс!"

Четете още: Деси Цонева - все така чаровна и без грим и филтри (снимка)