Автор
Цвета Герчева

Тайната на истинската красота не е само в скъпата козметика

Те са известни, блестящи, истински кралици и целият свят им се възхищава. Към тях са устремени милиони погледи, които трепетно следят всеки детайл от визията им. С надеждата да уловят поне частица от тайната на красотата им. Те са истински бюти икони:

Джулия Робъртс, Ема Стоун, Холи Бери и Виктория Бекъм

Няма нужда да представяме едни от най-прекрасните жени на света. Природата е била щедра към тях и с пълни шепи ги е засипала с даровете си - ум, обаяние, интелигентност, естествен чар. Естествен чар! Именно за него ми е думата. Защото напук на очакванията, че четирите грации прахосват огромни бюджети, за да са винаги във форма, се оказва, че тайната на красотата им е съвсем достъпна за "простосмъртните" жени. Наречете го система от правила, трикове за хубост или просто философия и начин на мислене - да се довериш на натуралните съставки, които обикновено са само на една ръка разстояние. Да се отдадеш на здравословен сън, да се заредиш с усмивка и положителни емоции...Нима има по-приятно усещане от това да наблюдаваш как някой се наслаждава на тези безценни "привилегии" на наистина доволните от живота дами!

И така - ето как го правят наистина красивите жени:

За Джулия Робъртс разковничето е в зехтина!



Ако има личност, за която се сещаме, когато някой каже "Хубава жена", то това определено е Джулия Робъртс. Как обаче актрисата поддържа красотата си? Тя издава своята тайна - зехтина. Джулия е привърженик на екстра върджин екстракта от маслини за красива и сияйна кожа. Според нея само няколко капки правят кожата на ръцете мека и озарена, като едновременно предпазват дермата от напукване и сухота. Освен това Робъртс използва зехтина и като боди лосион за цялото тяло и признава, че формулата работи.

Ема Стоун залага на "трите стъпки"



Ема Стоун е супер сладка, а ние ѝ благодарим, че не крие своята система за "трите стъпки" към добра форма.

На първо място - всяка уважаваща себе си представителка на нежния пол трябва да отделя минимум по 8 часа за сън всеки ден. "Компромисите с времето за наспиване са компромиси с красотата ни", обичала да казва и самата Мерилин Монро. Тя пък открито признава, че сексапилът ѝ се дължи единствено на...здрав сън.
Втората тайна за красота от списъка на Ема Стоун са изрядно поддържаните вежди. Според нея те са рамката на дамското лице - ако искате да сложите тази красота в хубава рамка, винаги бъдете с изрядни вежди, обяснява актрисата.

Третата стъпка от списъка на Ема е хидратиращият крем. Независимо къде се намирате и какво правите - започвайте деня си с хидратиращ крем. Абсолютно всеки ден и без изключение. Така ще посрещнете 50-ия си рожден ден една идея по-свежи от съученичките си, съветва звездата.

На Холи Бери тайната е в...кафето



Кафето и неговата утайка. Старият трик за антицелулитен масаж с утайка от кафе е добре познат още от едно време, когато руските красавици са компенсирали липсата на козметика по магазините с остатъчния продукт. Именно това е и тайната за стегнато тяло на Холи Бери. Тя признава, че смесва шепичка утайка от кафе с мъничко душ гел и с нея масажира ханша и дупето. Много е важно как обаче правите този специфичен масаж. Тя обяснява, че това трябва да се извършва с кръгови движения по посока на лимфата - тоест от глезените към кръста.

Виктория Бекъм "храни" косата си с плодове



Едно авокадо и косата е готова Ако има начин прическата ви да изглежда наистина зашеметяващо, то Виктория Бекъм вече го е открила. И тя разкрива своята тайна. Мис Бекъм си прави специална маска за коса, като смесва едно авокадо и една кайсия. Плодовете се обелват и се намачкват до получаването на кремообразна смес, след което плодовата маска се нанася на косата. Стои се половин час, а след това прическата е наистина великолепна, смята Виктория Бекъм, която често си приготвя именно тази маска в домашни условия.

Какво препоръчваме ние от Woman.bg

Много често говорим за красота, която "идва отвътре". Именно тя влиза в унисон с добре поддържаното тяло, за да даде общото усещане за хармония. Оказва се, че "красотата отвътре" не е просто метафора, а има конкретни измерения. Какво означава това? Лекарите обясняват, че кожата ни е отделен орган. Реално, както се грижим за сърцето или черния си дроб, е редно по същия начин да отделяме специално внимание и на кожата си. За да е в добра кондиция тя, както и косата и ноктите ни, специалистите препоръчват да приемаме натурални добавки, които да са обогатени с колаген. Каквито и ритуали за красота да прилагаме, лекарите смятат, че това не е достатъчно. Най-важно е да се грижим за тялото си на клетъчна основа. Затова изборът на добавки, които дават сила на кожата, ноктите и косата е важна мисия, върху която трябва да се замислите. Ние лично бихме ви препоръчали Natrol - Кожа Коса Нокти + Колаген. Тя е разработена специално за жените, които не искат да загубят еластичността на косата си, здравината на ноктите и сияйната си кожа, независимо на каква възраст са. Комплексът на Natrol е богат още на витамини, минерали и билкови екстракти, съобразени специално с женските нужди. Най-хубавото е, че тази добавка има и силно антиоксидантно действие, което дава рамо на организма в битката му със замърсената околна среда и свободните радикали.

Е, след като вече знаем как да сме красиви, формулата сякаш е ясна. Малко авокадо за блестяща прическа, натурален зехтин за красива кожа и достатъчно сън. Не забравяйте и за красотата отвътре, а за това можете да се доверите на натурална добавка като Natrol.

(в материала има продуктово позициониране)