Автор
Woman.bg

Тайната на перфектните вежди на Меган Маркъл

Гримьорът на Меган Маркъл – Даниел Мартин издаде тайната на перфектните вежди на херцогинята. Даниел, който е близък приятел с Меган и принц Хари, гостува в предаването ITV's Lorraine. Гримьорът сподели как Маркъл поддържа безупречни вежди.

View post on Instagram
 

„С напредването на възрастта веждите ни оредяват. Много е важно да се фокусираме върху плътността и да запълним местата на липсващите косъмчета с подходящ продукт“, съветва Даниел. Той използва гел за вежди. Гелът придава визуална плътност и дебелина на веждите. Освен това прикрива сивите косъмчета.

Гримьорът на Меган разяснява, че има няколко вида гел за вежди. Фиксиращият гел осигурява възможно най-близък до естествения вид резултат и е в състояние да замени всяка друга козметика за вежди. Алтернатива на моливите и сенки за вежди е цветният гел. Този тип гелове се предлагат в няколко нюанса. Козметичната индустрия предлага и лечебен гел за вежди. Съставът му е обогатен с витаминозен комплекс, който помага на косъмчетата да укрепнат и преустановява тяхното окапване.

За да имате вежди като на Меган Маркъл, не забравяйте и сенките за очи. Подчертайте очите с топъл нюанс, за да се откроят веждите. Звездният гримьор препоръчва да оформите непокорните косъмчета със спрей за коса. Напръскайте малко количество върху четка за вежди и внимателно нанесете. Мартин съветва да внимавате и как оформяте веждите си: „Прекалено изтънените вежди не са актуални. Придържайте се към естествената форма.“