Автор
Woman.bg

Тайни за хубав маникюр, които всяка жена трябва да знае

Всеки има своите малки тайни за красив външен вид, важна част от който, разбира се, са ноктите. Събрахме няколко практични предложения за хубав маникюр, които ще са от полза на всяка жена, която не е смогнала да посети маникюристката.

Потопете пръстите в студена вода

Ако нямате изсушител за лак, потопете лакираните си нокти в купа със студена вода или просто ги мушнете под течаща, студена вода. Ако не сте пробвали този трик, ще останете изумени от ефекта. Това наистина работи, бъдете сигурни!

Зехтин около нокътната плочка

Изсипете малко зехтин на кожата около нокъта. Той ще ви помогне да изтриете по-лесно лака, който се разлее извън нокътната плочка.

Дръжте ръцете си над пара

Варите паста или готвите супа - прекрасна възможност да придадете на ноктите матиращ ефект. Сложете два пласта лак и докато все още не е изсъхнал, придвижете ръцете ниско над парата. Гледайте как магията се случва...

Махнете броката лесно

Обичате брокат, но махането му е мисия невъзможна. Е, вече имате решение и за това - за да отстраните броката, използвайте парченце вълнен плат вместо памучен тампон. Ще останете изненадани колко лесно ще отстраните броката.