Тайните на Елизабет Хърли за перфектна кожа

10 юни 2022 | 07:22
4689
3
снимки: Instagram
3

Елизабет Хърли може и да е на 57, но за нея годините не са факторът, който определя външния ѝ вид. Напротив, сигурно много от вас до този момент са вярвали, че тя е доста по-млада. Актрисата може да се похвали не само с безупречно тяло, но и с лице, което сякаш искри от младост и красота. Кожата ѝ е толкова перфектна, че би било трудно за всеки мъж да отлепи поглед от нея. Но как на 57 Елизабет успява да изглежда така? Нека научим нейните малки тайни:

Тя използва овлажнител за лице по 10 пъти дневно

Разбира се, никой дерматолог не би препоръчал да овлажнявате лицето си по 10 пъти на ден, но явно при Елизабет Хърли този метод действа. Всъщност, ако трябва да бъдем съвсем точни, в едно от интервютата си, актрисата призна, че използва овлажнител върху лицето си по 6 пъти дневно и по 10 пъти дневно за шията си. 

Не консумира преработени храни

Преработената храна е пръв враг не само на красивата фигура, но и на еластичната и гладка кожа. Както и на цялото ни тяло. Елизабет Хърли отдавна е успяла да приеме този факт и затова в хладилника ѝ никога няма да откриете нещо преработено за похапване. Тя се храни изцяло здравословно и консумира само прясна храна. И затова тези 56 години никак не ѝ личат. 

Нищо не е по-важно от съня ѝ

Пълноценната почивка винаги има страхотен ефект върху кожата на лицето ни. Няма по-красива жена от тази, която е отпочинала и Елизабет не прави никакви компромиси със съня си. Тя има точен график, в който е разпределила кога е времето ѝ за почивка. Актрисата добавя към режима си и време за спорт, а също така се е отказала от пушенето и големите количества алкохол.

Никога не пренебрегва хидратацията

Всички знаем колко е важно за цялото ни тяло да бъдем добре хидратирани. Елизабет също го знае и в името не само на красотата на лицето си, но и на цялостното си здраве, започва всеки ден с две чаени чаши топла вода. Освен това, през деня винаги има бутилка вода в чантата си, за да бъде навсякъде с нея и да не забравя да се хидратира. Дерматолозите са единодушни, че нищо не помага на кожата така, както водата. 

Четете още: Невероятно, но факт! Цветът на косата показва колко ще живеете

Коментари

3 ее
  10 юни 2022 | 13:26 отговор
 

На 57 няма да стане на 27,ако ще да си съдере и задника!

 
 
14 юни 2022 | 13:10

точно казано!

 
Но изглежда по-добре от която и да е 20 годишна. От теб най-вече
21 юни 2022 | 11:28

Но изглежда по-добре от която и да е 20 годишна. От теб най-вече. Кой знае каква грохнала леличка си

2
  24 януари 2022 | 11:22 отговор
 

Перфектно фотошопирана. Тази мадама е гражданка, тя не пазарува и не мие чинии.

 
1 az
  18 август 2021 | 15:02 отговор
 

Stiga gluposti s neineta pari vseki moje

 

Добави Коментар

Най-четени