Автор
Антония Дамянова

Тайните за красота на турските актриси

Напоследък турските телевизионни сериали са на върха на популярността си у нас и по света. Често основната причина за техния успех е не толкова интересния сюжет, колкото очарователният външен вид на героите в тях. И така, какви са тайните за красота на турските актриси?

Ханде Ерхел

View post on Instagram
 

Актрисата е изключително фотогенична и сега всяка нейна публикация в Инстаграм е придружена от хиляди ласкателни коментари от страна на абонатите. 23-милион последователи на Ханде се радват на нейните изключително секси снимки в бикини, което не е изненадващо, защото тя активно се занимава със спорт и редовно следи за диетата си.

Фахрие Евген

View post on Instagram
 

Фахрие Евджен спечели световна слава благодарение на ролята си в сериала „Чучулигата“. През годините на работа върху себе си и тялото си Фахрие си е изградила редица навици, без които не може да си представи обикновения си ден. Те включват продължителен сън и правилно хранене. Разбира се, актрисата не забравя за ежедневните тренировки. Фахрие също смята, че е важно човек да бъде в хармония със себе си и да се грижи за психическото си здраве, тъй като нервите и тревожността със сигурност повлияват на външния вид, а това, според актрисата, вече не може да бъде скрито от никакви козметични манипулации.

Що се отнася до нейните рутинни грижи, които тя полага за косата и кожата си, Фахрие предпочита естествените продукти с овлажняващи масла. Въпреки любовта си към естествената красота, звездата не отказва яркия грим с акцент върху очите.

Мерием Узерли

View post on Instagram
 


Мерием Узерли се превърна в една от най-популярните турски актриси благодарение на ролята ѝ в телевизионния сериал „Великолепният век“. Периодът на снимките в успешния филм беше придружен от наддаване на тегло, след което звездата трябваше да се поти много, за да се отърве от излишните килограми. Сега турската красавица вече не може да си представи живота си без спорт и правилно хранене.

Въпреки факта, че нейната героиня в сериала е известна с червената си коса, в реалния живот Мерием не харесва този цвят и след края на снимките момичето започва да експериментира с по-естествени нюанси. Благодарение на очарователния си външен вид, Узерли се превърна в лице и на редица известни марки. Актрисата обаче не е съгласна с мнението на мнозинството и дори призна, че изобщо не се смята за красива.

Бергюзар Корел

View post on Instagram
 


На 38 години звездата от сериала „Хиляда и една нощ“ Бергузар Корел изглежда доста впечатляващо и свежо. Основната ѝ тайна се крие в избора на органични продукти и преобладаването на плодове и зеленчуци в диетата. Актрисата не забравя за навиците си дори на снимачната площадка и специално приготвя домашна храна предварително, която взема със себе си. Бергузар предпочита да посвети свободното си време на спорт и танци.

Неслихан Атагюл

View post on Instagram
 

Неслихан Атагюл започва да се снима в турски сериали още в ранна детска възраст. Днес актрисата рядко използва грим, но пък е почитател на скъпатакозметика. Освен това Неслихан често прибягва и до услугите на натурални продукти. Сред любимите ѝ такива, които тя използва при грижи за косата и кожата, са арганово масло и маска от мед. 28-годишната актриса обръща не по-малко внимание на правилното хранене, както и на продължителността на съня.

Четете още: 7 от най-сексапилните и харизматични актьори от турските сериали (Снимки)