Автор
Woman.bg

Така или иначе: Ан Хатауей с момчешка прическа

През изминалата седмица стана ясно, че Ан Хатауей е успяла за рекордно време да свали 7 килограма като на практика е спряла да яде.

Оказа се, че брюнетката е подготвила още една изненада на почитателите си, тя се реши на смелата стъпка да се постриже изключително късо.

Актьорите често са готови на какви ли не промени във външността си свързани с мечтаната им роля. Историята затова кака Рене Зелуегър напълня и после отслабна изключително бързо за ролята си в "Дневника на Бриджит Джоунс" е известна на целия свят.

Ан Хатауей също е от актрисите, които не се притесняват да експериментират с външния си вид в името на киното.

Тя участва в новия филм на в новата киноадаптация по романа на Виктор Юго "Клетниците". Холивудската звезда от "Алиса в страната на чудесата" и "Дяволът носи Прада" ще се превъплъти в образа на Фантин. Лентата на студио Universal ще бъде мюзикъл, а в ролята на Жан Валжан ще влезе Хю Джакман, който лично препоръчал Хатауей на режисьора Том Хупър.

Като заклетия враг на Валжан - Жавер, ще видим самия Ръсел Кроу. Сценарист на мюзикъла е Уилям Никълсън, който също като Кроу участва в създаването на "Гладиатор". Режисьорът Том Хупър пък тази година получи "Оскар" за британската лента "Речта на краля".