Татус на глезена

19 юли 2011 | 11:46
36750
6
6

Кракът е може би една от най-еротичните части от тялото на една жена. Това е и най-често татуираното място – особено областта около глезена. В професионалните ателиета има различни варианти за избор.

Важно е да се съобразим с физическите си характеристики – дължина на крака, дебелина на глезена, цвят на кожата.

Добра стратегия е да се пробва първо с временна татуировка – за да преценим какво точно желаем. А и така рисковете от инфекция или алергия са нищожни.

Drew BarrymoreТрябва да решим какъв ефект искаме да постигнем – да придобием по-женствено и деликатно излъчване или да предизвикаме впечатление за по-агресивна визия.

Цветните татуировки с нюанси близки до този на кожата стоят по-естествено и не се натрапват прекалено. А изцяло черните рисунки изпъкват повече. Предпочитанията на дамите за татуси на тази част от тялото са свързани с индийски мотиви, флорални орнаменти, гривни, символи.Рисунките, започващи от зоната над глезена и стигащи до пръстите имат издължаващ крака ефект. С обувки на висок ток те изглеждат наистина впечатляващо. Подобно украшение би трябвало да се носи и с доза грациозност в походката. Татуировките тип гривна оптично скъсяват крака и не са подходящи за по-ниски дами.

Индийските мотиви придават екзотика. А когато и гардеробът е съобразен с тях, се получава завършена и стилно дефинирана визия. Ако искаме изцяло да се възползваме от изкуството на Индия, можем да направим в този стил и татуировки на пръстите на ръцете.Специалистите съветват да бъдем внимателни, ако сме решили да татуираме глезена си – на това място има лимфни възли, които трябва да се пазят от засягане с иглата, затова се доверете на опитен татуист.

Alyssa Milano

Rihanna

Още по темата

Коментари

6 gf
  19 юли 2011 | 17:14 отговор
 

i na men mi deistwa dosta sexualno ... mnogo mi hareswat malki tatuirowki na glezena mnogo sa sexi

 
5 Pencho
  19 юли 2011 | 15:44 отговор
 

Мене лично ми действа много възбуждащо

 
4 Mila
  19 юли 2011 | 14:53 отговор
 

Да,лош вкус!

 
3
  19 юли 2011 | 14:11 отговор
 

Pfff :D:D "pokurtitelni" vseki si ima vkus!!!

 
2
  19 юли 2011 | 12:53 отговор
 

не ме кефи

 
1 Mila
  19 юли 2011 | 12:30 отговор
 

Селска работа. А белите обувки са покъртителни в комбинация с татус :D

 

Добави Коментар

Най-четени