Татус на гърба - защо не?

16 февруари 2012 | 18:18
57010
21
21

Нека ви припомним, че зимата е на-подходящият сезон за татуиране. Сега е време да изберете идеалната за вас рисунка!

Татуировките са много стара форма на боди арт. Трудно е да се каже откога точно датират, но данни за наличието на татуировки има още от древен Египет, където стенните рисунки са от 2000 години преди Христа, откъдето се смята, че татуировките са били използвани от древните египтяни.

Татуировките по тялото на човек в действителност може да разкрие много за самата личност. Много хора влагат символистичен смисъл, а някои си правят татуировки просто за красота.

Има различни видове татуировки, от които можете да си изберете, за да изразите себе си.

Можете да си направите татус на по-видима област на тялото. Това е въпрос на личен избор и предпочитание.

През последните няколко години се вижда, че има мода и при рисунките върху телата.

И за да проверим каква точно е тя в момента, решихме да попитаме вас – верните ни читателки!

Бихте ли си направили татуировка на гърба и каква би била рисунката? Или вече може да се похвалите с подобен татус?

ОЩЕ ВДЪХНОВЕНИЯ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК!!!

(платено съобщение)

Още по темата

Коментари

21 Мая
  06 август 2013 | 07:20 отговор
 

Моята също е на гръбнака - името на египетската богиня на войната, изписана с египетски йероглифи. Направих си я там по 3 причини: за да не я виждам толкова много и да не ми омръзне; защото в областта на гърба не напълнявам толкова видимо и няма да се деформира, ако наддам няколко килограма и 3-тата причина е, че лесно се крие и не ми пречи за работата :)

 
20 Victoria
  18 август 2012 | 15:30 отговор
 

Моята също е на гърба,точно по гръбначния стълб и стой ужасно секси :)

 
19 y
  24 февруари 2012 | 14:34 отговор
 

аз имам на крака от кокалчето на глезена към пръстчетата...направих си го, защото той е нещо в което вярвам... и символизира период от живота ми,с който съм доста емоционално обвързана :) изобщо не съжалявам за него,даже обмислям и 2ри (нещо с котешки лапички ще е и моя, но като на Риана на вратлето със звездичките, но разбира се в малко по-скромен и не очебиен вариант) или отново послание...но искам да е нежно и не много открито... (за сведение на моя татус пише "Love is enough" и е супер елегантен и семпъл)

 
18 ladyana
  17 февруари 2012 | 19:36 отговор
 

най много ми харесва татуса с глухарчето супер яко

 
17 gg
  17 февруари 2012 | 14:08 отговор
 

Имали значение за вас ХАхахахахахах затова гледате картинки в интернет и аааа искам това, ще символизира еди какво си !! :D:D:D

 
16 В
  17 февруари 2012 | 14:03 отговор
 

Татоса се определя според индивидуалността на човека. Не мисля някой се води от това дали е модерно или не. Татоса се прави, защото има конкретно значение за някого. Аз лично си направих един много малък, но все пак с голямо значение и в момента обмислям втори. :)))

 
15 Таня Ралева
  17 февруари 2012 | 12:25 отговор
 

Човек ако е решил ще се татуира, независимо дали е на мода или не. Аз имам на гърба три пеперуди, фея и китайски рози и всяка една има някакво значение :)

 
14 Таня Ралева
  17 февруари 2012 | 12:15 отговор
 

Човек ако е решил ще се татуира, независимо дали е на мода или не. Аз имам на гърба три пеперуди, фея и китайски рози и всяка една има някакво значение :)

 
13 Neli
  17 февруари 2012 | 11:45 отговор
 

Irina,Аз имам 3 татуировки и са наистина смислени и направи в моменти от живота ми,които означават мноооооооооого ,дори си мисля,че ако ен бях преживяла тези неща нямаше да си направя ;)ти вложи ли смисъл или си направи само защото искаш да имаш ?

 
12 emanuelka
  17 февруари 2012 | 10:30 отговор
 

az iskam toz purviq tatus mnogo e gotin :)a kazvat 4e bolalo mnogo vqrno li e?

 

Добави Коментар

Най-четени