Има още време, докато лятото официално настъпи, но температурите навън вече са характерни за този така любим сезон.

Ние решихме да ги отпразнуваме с нова прическа, защото сбогуването със зимата и настаняването на топлото време по родните ширини, ни стимулира да бъдем смели и да експериментираме с визията си.

А кои ще са най-актуалните фризури, цветове и начини за стилизация на гривата през идните месеци, може да видите в следващите редове:

Къдрици на ход!

Това лято къдравите коси ще бъдат истински хит, затова не си и помисляйте да посягате към пресата. Идеално изправената коса е в миналото и прави място на звездния небосклон на къдриците, които се очертават като топтенденция в прическите.

Къдриците обаче не трябва да са като току що сресани или пък дебели вълни, а ситни, напомнящи афрофризура, които лесно може да получите с ролки за коса.

View post on Instagram
 

Русо

Нищо не отива на топлото време от годината, както изсветлялата коса. Затова и не се учудваме, че русото е сред трендовете в цветовете идните месеци.

Не говорим обаче за перхидролено русо или за актуалното миналото лято - ягодово русо, а за така нареченото мръсно русо. От Селена Гомес чак до Лили Колинс - всички известни брюнетки преминаха в отбора на блондинките, защото не успяха да устоят на най-новия хит в прическите, характеризиращ се с тъмни корени и топли златни тонове по дължината на косата.

View post on Instagram
 

Обем и пак обем

Това лято с пълна сила се завръща тенденцията от 80-те години за обемни и раздвижени прически ала-Синди Крауфорд. Косите са дръзки, с леки вълни и много обем в корените. А ако вие искате да сте в крак с модата, си вземете стилизираща пудра за обем и бъдете сигурни, че буйната коса, няма да ви остави незабелязани.

View post on Instagram
 

С шал върху главата за едно стилно лято

Шаловете върху главата са тенденция, която великите моделиери съживиха тази година и видяхме в редица ревюта.

Затова ако искате да скриете главата си от парещите лъчи на слънцето, не залагайте на шапка, ами подберете красив шал, който обещава да внесе към визията ви много изтънчено излъчване и елегантна ретро нотка.

View post on Instagram
 

Ученическа плитка, моля!

Небрежна, със стърчащи косички, тази прическа е идеалното решение както за ежедневието, така и за вечерни поводи, тъй като се връзва еднакво добре както с дънки и кецове, така и с по-секси парти рокля.

Боб + бретон = очаквано добра комбинация

Прическата ”боб”, популярна също като каре, е другият хит това лято. Затова се подгответе, че в комбинация с бретон ще я виждате навсякъде. И това е съвсем нормално - тя подхожда на всеки тип лице, лесна е за оформяне и е елегантна.

Карето може да е асиметрично или равно, късо или дълго, на права или къдрава коса. Вариантите са безброй и на който и да заложите няма да сгрешите.

Като е гарга... сребърна да е!

Пастелните тонове и сивото бяха истински хит миналата година, но тази са изместени от сребърния цвят. Той се очертава като истински хит и то не само що се отнася до цвета на тоалетите и маникюра, но и до този на косата.

Да, съгласни сме, че е екстравагантно решение, което със сигурност изисква голяма доза смелост и не е за всеки. Но ако вие сте престрашите и боядисате гривата си в този изумителен цвят, бъдете сигурни, че ще се превърнете магнит за очите на околните и погледите, насочени към вас, ще са пълни с възхита.

View post on Instagram