Червилото е най-силното средство, с което една жена може да прикове погледа и да придаде цвят на визията си. То е онзи задължителен елемент, който прави лицето ни още по-женствено и красиво. Затова си заслужава да погледнем какви ще бъдат тенденциите в цветовете за устни през 2019-а.

Винено червено

View post on Instagram
 

Обезателно трябва да присъства в палитрата ви от гримове. Цветът е разкошен и седи отлично почти на всяка дама. Винено червеното е перфектният цвят както за празнични събития, така и за всекидневна употреба.

Телесен цвят

View post on Instagram
 

По-известен още като нюд (nude). Това е вашият цвят, ако обичате по-естествената визия или не искате да акцентирате върху устните си. Това червило ще ви придаде нежност и определено ще го виждаме често през следващите 12 месеца, защото отново ще бъде хит. Можете да заложите на бежов оттенък или светло розово.

Всички ярки тъмни цветове

View post on Instagram
 

Безспорен фаворит на дамите през последните 2 години. Ако обичате да експериментирате смело с цветовете, заложете на тъмно лилаво, зелено, защо не дори и на черно. Матираното тъмно червило винаги привлича погледа и е препоръчително за жени с големи плътни устни. Освен това, може да не слагате сенки на очите си, защото червилото ще е достатъчно ярък акцент във визията ви. Една спирала би била напълно достатъчна.

Ярко червено

View post on Instagram
 

Класическото ярко червено червило никога няма да излезе от мода, защото в него има нещо фатално, нещо секси, нещо женствено и изискано. Можете да го сложите и за лъскаво вечерно събитие или пък за разходка в парка.

Прозрачно червило

View post on Instagram
 

Гланцът винаги е добра опция и може мигновено да ви придаде блясък. Искрящите устни винаги са по-апетитни, така че не забравяйте да си носите един гланц в чантата.

Четете още: Никой няма да целуне ръка с такъв маникюр