Независимо дали сме съгласни с този факт, или не – лятото си отива, за да отсъпи място на есента. А ние сме твърдо решени да посрещнем задаващия се нов сезон с широка усмивка и като едни истински градски момичета – с изящен маникюр.

Ако и вие копнеете да приветствате задаващата се на хоризонта есен с перфектно декорирани нокти, но се чудите каква точно да е визията им, за да сте в крак с тенденциите, следващите редове са за вас.

Представяме ви най-актуалните трендове в маникюра за идните месеци:


Червено и пак червено

Започваме с класиката в жанра – нокти, решени в тъмночервено.

За известно време този цвят бе изпаднал в забвение, но сега отново е предпочитан нюанс, ако съдим по ревютата на световните модни дизайнери.

View post on Instagram
 

Неонови акценти, моля!

Всички, които не желаят да се разделят с топлите месеци от годината, с радост ще прегърнат идеята за есенен маникюр в така характерните за лятото неонови цветове.

Не става въпрос за нокти, изцяло решени в такъв тон, а за маникюр, открояващ се с отделни детайли в неоново розово, жълто или оранжево.

Ако дрескодът на работното място е строго елегантен, подобен маникюр не е подходящ. Но ако няма ограничения относно стайлинга, смело заложете на такава декорация на ноктите, която ще внесе много позитивизъм и добро настроение в дъждовните есенни делници.

View post on Instagram
 

Френски, но какъв?

Есента пристига, не само за да потопи в есенни листа градската действителност, но и за да ни представи една нова и по-бляскава алтернатива на добре познатия и обичан класически френски маникюр.

Този се характеризира вместо с тънка бяла линия, с наличието на златисти или сребристи пайети.



Камъни тук, бижута там

По ревютата на най-големите имена в модния бранш се нагледахме на маникюри, характеризиращи се с пищен дизайн. Камъни, всякакви релефни декорации и дори бижута върху ноктите – бяха често срещано явление.

Разбира се, маникюр с бижу не би бил най-практичният вариант за ежедневието, но пък такъв с ефектен детайл като камъчета в различни размери – е сполучливо решение, което несъмнено ще привлече погледите на околните към изящните ви ръце.

View post on Instagram