Тенденциите, за които напролет трябва да забравим – 1 част

12 януари 2010 | 08:02
4629
1
1

Сезоните се сменят, модните решения също, а ние се опитваме някак да им смогнем.

В крайна сметка, всеки нормален човек бързо разбира, че ако трябва здраво да се вкопчи в тентенциите, заливащи ни на всеки 3 месеца, по-добре да се запише доброволец в цирка.

Но модата си е мода и има повели, с които все пак е добре да се съобразяваме.

Време е да се вгледаме в близкото бъдеще и да пренаредим тенденциите за идващите пролет и лято.

Сега ще обърнем специално внимание на декоративната козметика и проявленията й, които според специалистите трябва да зачеркнем.

Искрящи нокти


Всички крещящи цветове си остават запазена марка на миналото лято и отчасти на настоящата зима.

Меките и убити тонове вече ще са основният акцент върху ноктите и по-конткретно пастелните варианти на люляково, синьо, зелено, розово и сиво.

Собственикът на нюйоркския салон за маникюр и педикюр „Rescue Beauty Lounge", Джи Баек, смята, че новите тенденции в лака за нокти могат да ви изиграят лоша шега, ако злоупотребите с тях.

Според него, ноктите ще се наложи да се скъсят максимално и да се облекат в по-светли и убити цветове.

Дебела очна линия


Очната линия беше взривяващ хит за привърженичките на котешкия, силно подчертан и драматичен поглед.

Възраждането на pin-up течението, грима от 60-те и 70-те, както и заразяващият стил на Ейми Уайнхаус превърнаха дебело подчертаните очи в закон.

Съвсем скоро това ще се промени и очната линия видимо ще се „втали". Идеята на пролетта и лятото ще бъде да подчертавате леко очите, прехвърляйки акцента върху устните.

Очаквайте продължение.

Коментари

1 Helena
  07 май 2011 | 16:22 отговор
 

ако трябва здраво да се вкопчи в тентенциите, заливащи ни на всеки 3 месеца, по-добре да се запише доброволец в цирка. - с това изречение казвате всичко. Защо е необходимо,човек сляпо да следва модните тенденции и особено ако не му подхождат?!Няма ли да е далеч по-добре да се носи това , което на човек му подхожда най-много ...

 

Добави Коментар